Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Tápláléklánc

2021. június 11. - Zoltán 1 Magyar

Nagyon rossz hasonlatnak tartom, amikor az elcsábítást vagy meghódítást a ragadozók zsákmányejtéséhez hasonlítják, ugyanakkor van is ilyen fétis kategória (vadász -- vad, angolul hunter vagy predator -- prey). Ezt még keverni szokták az ún. primal (ösztönember) kategóriával. Evvel azt sugallják, hogy majom őseink olyanok lehettek, mint a menyétek, amelyeknél a hím megerőszakolja a nőstényt azért, hogy azok a gének maradjanak fönn, amiktől a menyétek minél vadabbak, amikor ténylegesen vadásznak. Azonban a mai majmok nem ilyenek. Különösen a bonobók nem, de még a csimpánz is, amelyik kegyetlenebb az embernél is, a szexben egyáltalán nem ezt csinálja.

Azt is szokták mondani, hogy az úriember olyan vadállat, amelyik tud várni. Ennek a hiedelemnek mindkét elemét porrá zúzom. Először is nem hogy az úriember, de még bármelyik normális vagy megengedhető módon különc ember sem vadállat, sőt nem is ösztönlény. Más kérdés, hogy bizonyos erotikus viselkedések lényege éppen a felszabadult ösztönösség. A másik meg a várakozás kérdése. Senki sem szeret várni, még rövid ideig sem. Ugyanakkor minden tehetség lényege a türelem az adott dologhoz. Igaz ez mind a sikeres nőcsábászokra, mind pedig a jó partira vadászó nőkre. Csakhogy ezek a sikerek erkölcsileg kifogásolhatóak, a nőcsábászok esetében pedig még sivárnak is tűnik a dolog: sekély e kéj, amit így elérnek.

Megint más megközelítés szerint a titokzatost, ill. az elérhetetlent hajszoljuk. Valóban vannak, akik ezt csinálják, de ezek mind hülyék. Ha már úgy vetjük föl a dolgot, hogy a vadász a nemes vadat űzi, az ugyan sokkal jobban hangzik, de valójában akkor is erről van szó.

Nekem az is nagyon ellenszenves, amikor egy konkrét szerepjátékot úgy állítanak be, hogy a fölül lévő legyőzi vagy pláne elejti a partnerét vagy partnereit. Még akkor is, ha maga a szerepjáték erről szól, én azt tartom jónak, ha a gazda szereti a rabszolgáit -- vagy éppen több gazda szeret akár egy rabszolgát --, ez pedig kizárja, hogy a rabszolgák vagy "háziállatok" vesztesnek vagy áldozatnak érezzék magukat.

Az egy speciális probléma, hogy még az erotikában szolgalelkű emberek is lehetnek birtokló vágyúak. Ez a vágy egy nagyon káros szenvedély. Avval kell helyettesíteni, hogy elég sok minőségi időt töltsenek veled. Ez akár úgy is lehet, hogy egynél több partnerrel játszol egyszerre.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr316588756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a.Varnyu 2021.06.13. 12:43:57

valamelyik nap láttam a Kódjátszmát (Imitation game). megrázott Turing sorsa.

lenne kedved irni róla meg a témáról egy blogot? Te biztos sokal többet tudsz az ilyenekről. érdeklődve olvasnám, mit gondolsz.

Zoltán 1 Magyar 2021.06.13. 23:44:55

@a.Varnyu: Van róla dokumentumfilm is, valamikor láttam. A melegsége úgy derült ki, hogy egy partnere betörőket hívott a házba, ő följelentette, és a rendőrök megkérdezték, hogy ő milyen kapcsolatban van evvel az illetővel. A libido csökkentő hormonkezelés, amit választott a börtön helyett, eléggé elvette az életkedvét, és még a kódfejtő állásából is kidobták. Ennyire homofób volt még akkor Anglia is. Még rosszabbul járt annak idején Oscar Wilde (1854 - 1900), aki egyébként nem angol, hanem ír volt. Turing végül ciánmérgezésben halt meg 1954-ben 42 évesen, az anyja szerint baleset történt, de egyesek arról spekuláltak, hogy megölték. Ma már végre tisztelik, az 50 fontoson az ő képe van. 1936-ban, 24 évesen jött elő az elméletével az ún. Turing machine-ról, ami a számítógép-programozás egy elméleti megközelítése. Végül is a software-t mások találták föl egy kicsit később, viszont a 2. világháborúban az ő vezetésével fejtették meg a németek Enigma kódját, ami hozzájárult a győzelemhez.
süti beállítások módosítása