Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Hol vannak a kisebb egyenlőtlenségre vágyó milliók?

2024. június 26. - Zoltán 1 Magyar

Hallgatom ezt a sok sületlenséget a TV-ben. Nem akarják elhinni, hogy ezek túlnyomó többségben vannak még Erdélyben is. Az EP választáson ezek legnagyobb "frakcióját" a nem szavazók tették ki, azután jöttek a fideszesek, majd a tiszások, ezután erősen lemaradva az álbaloldal, ennek nyakában lihegve a Mi hazánk. Az utóbbi kettőt némi joggal lehet kripto-fideszesnek gyalázni, de még velük együtt is a fideszesek elmaradtak a nem szavazóktól.

Akárhogy is fáj a nem-lakáj média embereinek, van igazság abban, amit Magyar Péter mondott. Bizony ők sem csinálnak mindent jól, és persze nem is függetlenek. De nem is kell annak lenniük. Azt értsük már meg, hogy nagyobb dolgok forognak most kockán, semhogy Magyar Péter taszító személyiségén nyafogjunk. Sőt az ördögi Fidesz legyőzéséhez talán éppen ilyen ember kell. Az már nagyobb probléma lesz, ha vele is csak cseberből vederbe kerülünk.

Én azért gyűlölöm a hülyéket még a gonoszoknál is jobban, mert eszköztelenné tesznek bennünket avval, hogy nem hisznek a rajtuk segíteni akaróknak. Megint más az, amikor méltányolható szempontok között van kibékíthetetlen ellentét. Ekkor kompromisszumot kell keresni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1818435433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása