Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Mióta van rimming?

2024. szeptember 10. - Zoltán 1 Magyar

Az biztos, hogy ez az emberi WC játékból fejlődött ki, de ma már teljesen mást jelent. Lényegében azt, hogy a közreműködő (the one who is rimming) a nyelvével úgymond megbassza az alanyt a végbelében. Ezenkívül ha férfi segglyukát izgatják így, akkor az is szokás, hogy a közreműködő a kezével is izgatja a másik faszát, majd leszopja, jó esetben mélytorkosan. A kakis segg klasszikus kinyalásáról viszont csak beszélni szeretnek, immár a heavy-r-ről is törölték a szarevős video-kat. Az xhamster-en meg nem lehet arra keresni, hogy public. Odáig jutottunk, hogy az emberi WC (human toilet) játék pisi-ivássá korcsosult. Evvel szemben különféle szemeteket, még csikkeket is vidáman esznek.

Nagyon úgy néz ki, hogy az internet előtti korban, tehát nagyjából még a 80-as években is sokkal nagyobb etvasznak gondolta mindenki a seggnyalást, amit csak viszonylag komoly kényszerítésre csinált bárki is. Kivéve persze a prostikat, az ő repertoárjukon már az ókorban is szerepelhetett, méghozzá mindkét változatban, tehát a prostik is lelkesen nyalták a vendégek seggét, meg a vendégek (egy része) is a prostikét. A 18. sz-ban olyanról is olvashatunk, hogy a perverz úriember megvette koldusasszonyok minél büdösebb kakiját, hogy megehesse. A 30 éves háborúban a svédek trágyalevet töltöttek az áldozataik szájába, ezt a nép svéd italnak nevezte. Ebben a fő kínzás a nagy mennyiség volt, ami még vízzel is halálos lehet.

Azt vegye mindenki tudomásul, hogy az emberi WC játék egy teljesen normális kunszt, a némileg rokon fing-, hónalj- és lábszag szagolás meg pláne. Viszont éppen olyan alanyokkal a legérdekesebbek az utóbbiak, akiknek erős gátlásuk van ezzel szemben.

Nekem valamiért az kiemelten izgató, amikor az "alul lévő" nem is gondol a saját orgazmusára, de még a kényelmére sem, és még várni is hajlandó. Mint már korábban is írtam, ezt meghatónak találom.

Mind a melegek és leszbikusok, mind pedig a 2-nél több résztvevős játékok teljesen rendben vannak. Persze bárki csinálhat olyat, amit nem kéne, és ez a hetero házaspárok esetében is gyakori. A zsidó és a belőle kialakult keresztény és muszlim vallások hisztérikusan üldözik a melegeket. Erre a mi válaszunk csak az lehet, hogy ezeket a vallásokat irgalmatlanul el kell taposni, de ugyanúgy a buddhizmust és a többi hamis hitet is. A miniszterelnöki hivatalt pedig nem megáldani kellett volna Bese Gergő (akkor még) atyának, hanem elátkozni. Nem maga a hivatal rossz természetesen, hanem a miniszterelnök. Azt a közkeletű vélekedést viszont, miszerint minden országban csak a legelvetemültebb gazfickókból lehet miniszter, amit egyébként Swift is hirdetett, cáfolom.   

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr9018488331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása