Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

A szabin nők elrablása és a DS

2021. június 18. - Zoltán 1 Magyar

A most magát Fenrir-nek nevező pixie-dom hasonló hibát követett el vágyvezérelve, mint annak idején Marx. Egyébként Fenrir a skandináv mitológiában szereplő óriás farkas, Lokinak és egy óriásnőnek a fia. Loki a skandinávok leggonoszabb istene, így a keresztények Sátánjának felel meg, de van némi köze olyan pozitív figurákhoz is, mint Prométheusz és Lucifer. Marx hibája az volt, hogy mivel neki az tetszett volna, ha a munkások föllázadnak és elkobozzák a tőkések vagyonát, így levezette a történelemből, hogy ez szükségképpen így is lesz. Fenrir dom viszont oda akar kilyukadni, hogy szerinte minden (hetero) nő sub szeretne lenni, de a férfiaknak csak 1-2 %-a genetikusan domináns, a többi rabszolgának született, de a pixie-n gyakran ezek is domként nyomulnak. Mindezt a történelemből vezeti le. Valójában a szabin nők elrablásához hasonló események csak egy töredékét teszik ki a történelemnek, de még az sem igaz, hogy az emberiség történelme egyenlő lenne a háborúk történetével. Azért mégis ez a látszat legalábbis a régebbi korokat illetően, mert a krónikások sokáig, még a 18. sz-ban is főleg a háborúkat tartották lejegyzésre méltóknak, beleértve persze a polgárháborúkat és parasztfölkeléseket is. Mindenesetre az, ahogyan a Szovjetunió némely katonái megerőszakolták a legyőzött ellenség nőtagjait a 2. világháborúban, köztük sok magyar nőt is, már nagyon messze áll attól, különösen a genetikus következményeit tekintve, mint amit a rómaiak műveltek a szabin nőkkel annak idején, kb. 2750 éve a monda szerint. Sajnos Fenrir dom abban is a középkori feudális ideológia rabja, hogy azokhoz hasonlóan azt hiszi, hogy mind földesúrnak, mind jobbágynak (akiket ő tévesen rabszolgának nevez) születni kell, vagyis a génjeiktől azok. Továbbá ebből a dichotómiából már a középkorban, sőt az ókorban is kilógtak mind a kézműves mesterek és ezek segédei és inasai, mind pedig a különféle művészek. Az pedig még a legnőelnyomóbb rendszerekben is egyértelmű volt, hogy egy jómódú ember neje vagy lánya mennyivel fölötte áll egy szegény családapának.

A lényeg pont ott van, hogy az erősen bomló 17. sz-i feudalizmustól hogyan jutottunk el sok háborún és még sokkal több békés fejlődésen, továbbá veszedelmes hanyatló tendenciákon keresztül a mai helyzetbe. Az viszont, hogy az emberek esetében a kulturális változások fölülírják a gének "törekvéseit", már a késő paleolitban is igaz volt, majd egyre inkább, a mostani ún. információs forradalomban jobban, mint valaha. A génjeink szempontjából az a legrosszabb, hogy az orvostudomány odáig fejlődött, hogy a legkülönbözőbb módokon nyomoréknak fogant embriók közül is sokat nem csak hogy megmentenek, de még tovább is tudják adni a DNS-üket. Ehhez képest nem is olyan rossz génjei vannak a majdnem 8 Mrd fős emberiség túlnyomó részének.

Az, hogy valaki milyen erotikus szerepjátékokat szeret, teljesen a szocializációjától függ. Még az sem világos, hogy ha két gyerek hasonlónak tűnő környezetből jőve egészen más jellem lesz, azt mennyiben okozták a DNS-ük közti különbségek és mennyiben a tényleges nevelkedésükben lezajlott finom eltérések.

Azt ki merem jelenteni, hogy nagyon ritka az a nő, akit én a [nem-mazo slave] kategóriába sorolok, holott én éppen ezekre gerjednék a legkönnyebben. Olyan, aki valamilyen ellentételezésért szolgál odaadóan, már nem annyira ritka, idetartoznak az ún. szeretetkurvák is. Teljesen más társaság a bottomok, és még tőlük is meg kell különböztetni a domináns mazo-kat. Mindkettő lehet simán hedonista -- ez a gyakoribb, azt hiszem -- vagy extázis-kergető. A "szubtér (subspace)" csupán egy fancy elnevezés az olyan extázisra, amibe az alanyt "ugráltatással" és kínzással viszik bele.

A férfiak nagyon másként subok, mint a nők egyszerűen azért, mert minden esetben valahogyan el kell érni, hogy a férfi résztvevőknek magömlésük legyen, kivéve természetesen egyrészt a végig erényövben maradó férfi slave-eket -- köztük az ilyen szűkebb értelemben vett cuckold férjeket --, meg a magömléstől eltiltottakat, másrészt a le sem vetkőző szadista férfi topokat. Ha valaki állandóan ilyen, az jellemzően impotens szokott lenni, nagyon ritkán a Szt. Imre herceghez hasonló vallási rajongó idióta. Sokkal gyakoribb viszont, aki csak az ideje kis részében ezt játssza, általában profi domina segítségével, egyébként meg vidáman dugja és szopatja a vanilla barátnőit.

Sokan keseregnek azon, hogy a mai, sőt már a 30 évvel ezelőtti huszonéves srácok túlnyomó része is elnőiesedett és nyámnyila. Nem tudom, hogy ez így van-e, erős túlzásnak tartom. Az viszont biztos, hogy ha egy konkrét illető ilyen, annak nem az az oka, hogy "a vérében van a szubság és a szolgalelkűség, sőt a csicskulni vágyás a sokadízigleni jobbágy ősei miatt". Fenrir dom azon kijelentése, hogy a Kossuth szobornak rosszabb a kiállása, mint Árpád vezéré, már annyira nevetséges, hogy nem is kell semmit hozzáfűzni.

Az sem igaz, hogy minden férfira lohasztó hatású, ha megijesztik, de a túlnyomó többségre valóban az. Más a helyzet bizonyos alázásokkal, ez elég sokaknak gerjesztő, még akkor is, ha a távoli ősei hercegek voltak. A nők annyiban nagyon irigylésre méltóak, hogy nem kell arra várniuk, hogy a tudattalanjuk arra utasítsa a hüllőagyukat, hogy merevedést produkáljanak, az viszont a keresztjük a hetero fölállásban, hogy nekik kéne valamivel erre ösztönözni a pasijaik tudattalanját.

Varnyu 5 éve azt állította, és most újra belinkelte, de egész életében ebben hitt, hogy "az ember nem etikus lény". Ez nagyon rímel az eredendő bűn keresztény dogmájára. Ősidők óta folyik a minden szülőt érintő vita, hogy az ember jónak vagy rossznak születik, pontosabban gyarlónak. Az utóbbiban hívők abban nagyon megosztottak, hogy ezt hogyan kell a gyerekekből kinevelni, a radikálisabbak szerint ki kell verni belőlük. Bizonyos agysérülteken kívül senki sem születik sem hülyének, sem gonosznak, de valóban lehetnek olyan öröklött hajlamai, amiktől könnyebben nevelhető ilyenné. Madách azt mondta, hogy "csak később fejlik a szokott pimasszá". Gyakran említett közhely, hogy "mindannyiunkban ott van a gonosz". Nem így van, de az sajnos igaz, hogy pl. a trollok az összes olvasó iránt érzett gyűlöletük miatt irkálják a hülyeségeiket. Éppen bizonyos pornókból van az a nagyon jó érzésem, hogy az emberek, legyenek bár rendezők, forgatókönyvírók vagy színészek, éppen hogy boldoggá akarják tenni a közönséget a legjobb tudásuk szerint, persze abban bízva, hogy ebből jól meg fognak élni.      

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr5216597314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiore2021 2022.01.04. 20:18:48

Mostanában kevés a pixis blogod.
Sajnálom azért. Szerettem olvasni pedig:)

Zoltán 1 Magyar 2023.10.01. 18:13:44

Nemrég arról olvastam egy megbízhatónak tűnő szerzőtől, hogy Szt. Imre mégsem volt ilyen szerencsétlen, csak utólag rágalmazták evvel azért, hogy a papi cölibátust népszerűsítsék.
süti beállítások módosítása