Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

A túlnyomó többségnek már megint nincs igaza

2024. február 14. - Zoltán 1 Magyar

Abban, hogy az általuk pedofil-simogatónak kikiáltott emberekben találták meg a bűnbakot. Ugyanakkor én mindig is azt mondtam, hogyha a tömeg aljas züllöttségét ki lehet használni akár a választás útján való kormányra kerülésre, akár pedig forradalom kirobbantására, akkor ezt meg kell tenni. Sajnos azonban most megint az történt, hogy Orbán állt az élére az állítólagos konszenzusnak, bár nem egyértelműen, hiszen pl. Balog Zoltán mellett végül mégis kiállt. Hogy Orbánnak ilyen előnye van az ellenzékhez képest, az nem azért van, mert gátlástalanabb lenne. Az ellenzéki pártok is ugyanolyan gátlástalanok. Ez az előny még arra az időre megy vissza, amikor Orbán belopta magát mindazok szívébe, akik a még kormányon lévő Gyurcsányban látták minden bajuk okozóját. Ezek így maradtak és a gyerekeiket is Orbán-imádóknak próbálják nevelni. Ez azonban nem eléggé magyarázza meg azt, hogy a "se Orbánt, se Gyurcsányt" vonal miért ilyen esélytelen ennyi év után is. A valódi baloldal pedig, amely eltörölné az ÁFÁ-t és a jövedéki adót is, pártok formájában nem létezik egyik országban sem. Nagyjából egyformán burzsuj álbaloldali és áljobboldali pártok küzdenek egymással. Ezeket TGM ultra-kapitalistának nevezte, de nem volt igaza. A szoc. pg. nagyon más rendszer, mint a kapitalizmus volt.

Általában azt szokták bizonyos tűrhetetlennek érzett körülmények között mondani, hogy "mire várunk?!" Én úgy vélem, hogy azokkal a véleményvezérekkel, akiktől a kívül lévők szedik a véleményüket, szót lehet érteni, és így sok kormánytól megszabadulhatnánk erőszakkal, nem várva a választásokra. A baj az, hogy hiába van nekem igazam, míg sem a muszlimoknak, sem a keresztényeknek, sem a kínaiaknak, stb. nincs, ezt nem lennének hajlandóak elismerni még akkor sem, ha olyan híres lennék, mint mondjuk Azahriah, a jelen ismeretlenségemben pedig nagyon sokan nem is sejtik, hogy ez a blog létezik. Az emberi természethez hozzátartozik, hogy ha már nagyon sok erőfeszítést öltél bele bármibe hosszú időn, esetleg évtizedeken keresztül, akkor nem tudod azt elfogadni, hogy vagy a célod, vagy a módszereid hibásak, és kezdettől fogva egészen mást kellett volna csinálnod. Ez rám is igaz, ahogyan mindenkire. Az már azonban tragédia, hogy ez az effektus tart fönn sok nemzedéken keresztül nagyon rossz rendszereket és vallásokat. Szatirikusan azt lehetne mondani, hogy hiába bizonyosodott be ezerszer, hogy mennyi szenvedést és frusztrációt okozott oly sokaknak a szoc. pg. vagy éppen a prüdéria meg a monogámia, akkor is ragaszkodnak ezekhez. Még undorítóbban viselkedtek az emberek a kapitalizmus és a feudalizmus idején. Az őskorban meg annyira tudatlanok voltak, hogy annak ellenére, hogy akkor még a hordán belül szerették egymást, mégis adott esetben föláldozták a gyerekeiket azt képzelve, hogy evvel kedvezőbbre fordíthatják a klímát, de voltak olyan hordák is, amelyek az egyetlen lehetséges megoldást, az elvándorlást választották. De éppen így nem sejtették azt sem, hogy a betegségek mitől vannak. Ezek a döbbenetes hatású hamis hitek még bizonyos 15. sz-i amerikai civilizációkban is pusztítottak, még a Cortés által legyőzött aztékoknál is.

A köztársasági elnök közvetlen választása, miközben a jelek szerint Orbán fél tőle, és így nem fogják bevezetni, a jelen helyzetben nem segítene rajtunk, mert a Fidesznek van annyi híve, hogy így is fideszest választanánk. Továbbá az alkotmányozó többségével Orbán könnyen bevezethetne olyan elnöki rendszert, ami Franciaországban van, ha úgy látná, hogy neki az jobb lenne. Persze ő szíve szerint türkménbasi lenne, vagy úgy király, mint még Mátyás volt, de ezeket itt és most nem lehet megcsinálni. Annak idején még Caesar és Augustus is letagadta, hogy a legszívesebben teljesen megszabadulnának a szenátustól.

A youtuberek tüntetése annyiból pozitív, hogy ezek sok embert elérnek, az viszont rossz, hogy elhatárolódnak a pártoktól. Hasonlít ez ahhoz, ahogyan a kívül lévőkön segíteni akaró autonomista mozgalmak nem akartak közösködni sem a pártokkal, sem a szakszervezetekkel. A gyermekvédelem gyönge állapota a leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem költenek eleget a szociális szférára, aminek csak egy kis része az állami gondozás. Ezt pedig a választópolgárok ama része okozza, akik valamelyik burzsuj pártra fognak szavazni akkor is, ha már nem a Fideszre. Az viszont teljesen téves, hogy a szüleikkel vagy akár nevelőszüleikkel élő gyerekek ugyanolyan veszélyben lennének, mint az állami gondozottak. Annyi igaz ehelyett, hogy a tanárok és az edzők is olyan helyzetben vannak, hogy rossz irányba tudják befolyásolni a rájuk bízott gyerekeket, ha valamiért olyan gonoszok, hogy nem riadnak vissza ettől. Az viszont egy nem triviális kérdés, hogy mi a rossz irány. Attól még, hogy a túlnyomó többség, vagy akár szó szerint mindenki egyetért valamiben, még mindig lehet, hogy nincs igazuk. Viszont sehová sem lehet fellebbezni ellenük a valóságban, csak az álomvilágodban esetleg szereplő istenedhez.     

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr6618325717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása