Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Szerelemből házasodunk, ill. szexelünk?

2023. december 19. - Zoltán 1 Magyar

A szex esetében a mai fiatalok válasza egyértelműen nem, de ráadásul a szex nem feltétlenül a hüvelyi dugást, és még sokkal kevésbé a gyereknemzést jelenti, holott eredetileg a szex erre való, semmi másra, de amíg félmajom őseink még tényleg így csinálták, az emberszabásúak már nem. Különösen a bonobo-knál figyelhetjük azt meg, hogy még unalmukban is szopnak, nyalnak és dugnak. Az emberek esetében az erotika egy teljesen kulturális bigyó, olyasmi, mint a néptánc, de van köze a műzenéhez is.

Rendkívül zavaró az, hogy férfiak esetében azt teljesítménynek nevezik, ha "mozdonyszerű kúrógép" az illető, vagyis sokáig van jó merevedése dugás közben magömlés nélkül. Arra pedig, akinek már attól merevedése van, hogy rágondol egy kitalált nő mellére, azt mondják, hogy jó a libido-ja. Valójában ennyire jó libido-ja még a kamasz fiúknak sincs, viszont olyan a tudattalanjuk, és jó esetben a lányoké is, hogy "tombolnak a hormonok", ahogyan mondani szokták. Éppen a jelenlegi kultúránk túlszexualizáltsága viszont odavezetett, hogy csak idétlenségekkel lehet fölhívni magadra a figyelmet, avval, ha kulturáltan szopatsz és dugsz hüvelybe egy nőt, nem. A hetero nők még nagyobb bajban vannak, hiszen nekik kéne valamivel azt elérniük, hogy a partnerük vagy partnereik rakoncátlankodó tudattalanja a kívánt hormonokat termeltesse a megfelelő mirigyekkel, és így végül minden résztvevő elégedetten aludjon el a kimerültségtől. Vegyük észre, hogy a "mozdonyszerű kúrógép" állapot nem olyasmi, mint pl. a hosszútávfutás. Inkább a fakírok mutatványaival rokon, egy bizonyos kor fölött pedig még a fiatalok számára természetes szint sem érhető már el sehogyan sem. Ítélőmester a pixie-n egyszer úgy fogalmazott, hogy senki se legyen büszke a faszára, hiszen az csak úgy odanőtt. Inkább arra legyünk büszkék, ha sokoldalúan tájékozottak vagyunk, és kulturáltan csináljuk az összes kedvtelésünket. Én újabban rákaptam arra, hogy csak a jó merevedésben lévő hímtagot nevezem fasznak, minden mást pöcsnek, a kisfiúkét meg fütyinek. Nekik is van azonban merevedésük néha.

A leszbikusok egy nagyon beteg "állatfaj", hiszen teljesen elzárkóznak a faszoktól, amik körül egyébként az erotika forog, sőt a pöcsöktől is. Az viszont könnyebbség, hogy a műfaszaik és vibrátoraik soha sem lohadnak le. Utóbbiakhoz ugyan kell áram, de ezt ma szinte mindenki meg tudja fizetni. Nekem tetszik pornón az, amikor a leszbikus úrnők emberi "kandisznókat" tartanak, aminek része az, hogy ezek a szerencsétlenek állandóan ún. férfi erényövben vannak. De tarthatnak egy vagy több "emsét" vagy "kocát" is, utóbbi a kövér női "háziállatot" jelenti. Ezek lehetnek női erényövben állandóan, vagy csak időnként, vagy soha, ahogy az úrnőknek tetszik. A "disznó" elnevezés arra is utal, hogy mohón befalják bárkinek a kakiját. Egyébként Kínában régen igazi disznókat használtak erre a célra.

Azt, hogy az emberek főleg az okostelefonjukon bámulják a pornót, rossznak tartom. Nekem egyelőre csak "buta" mobilom van, de ha lesz okos, akkor is asztali PC-n fogom nézni, a hangot levéve, és jó zenéket hallgatva közben.

A hetero férfiak megházasodása ellen azt szokták vetni, hogy ahhoz, hogy tejet igyál, nem kell megvenned a tehenet. Ugyanez kicsit szofisztikáltabban, hogy minek addig megházasodni, amíg másnak van felesége. Ahhoz mindenesetre, hogy meztelen nőt láthass, már tényleg nem kell házasodni, elég fölmenni a net-re. Sőt némi díj fejében még beszélgethetsz is meztelen, vagy éppen fétis ruházatba öltözött nőcikkel. Ahhoz viszont, hogy ne csak fogdosd és szagolgasd meg nyalogasd a nőket, hanem kölcsönös szerelemben adjátok ezt elő, már szükséges, hogy tartós legyen a kapcsolat.

Régen az uralkodó osztályokban a lánykérés azt jelentette, hogy az illető pasi azt vállalta, hogy "királyian" eltartja a nőt is, meg majd a gyerekeket is, akiket majd szül neki, és annak örültek, ha minél több a gyerek. Királyok esetében pedig az elsőszülött fiú lett a trónörökös. Mivel Aragóniai Katalin nem szült fiút 8. Henriknek, a pápa meg nem volt hajlandó elválasztani őket, Henrik ezért állította föl az anglikán egyházat, amely mindmáig pöffeszkedik Angliában. A mai túlnépesedés közepette már nem vághatunk jó képet ahhoz, ha bárkinek is sok gyereke van, de ha kevés ilyen van, akkor nem számít. Így én szeretem a 7 gyerekes Márki-Zay Pétert is, és Orbán ellen sem az a kifogásom, hogy túl sok gyereke és unokája van. A másik fontos eltérés, hogy ma már, ha kis eséllyel is, de nők is lehetnek nagy RT-knél magas beosztásban, színésznőként, énekesként, zenészként meg már régen is érvényesülni tudott a nők egy törpe kisebbsége, újabban meg akár influenszerként is. De nagyon fontos, hogy mit csináljanak a szerencsétlen kívül lévők, akik egyesek szerint az emberiség nagy többsége.

Az tény, hogy a szülők által szervezett házasság szinte mindenütt kiment a divatból. De ami a helyére lépett, az nem egyértelműen a szerelmi házasság. A "mi a szerelem" kérdésére az ókortól napjainkig a költők és az írók próbálnak megfelelni, újabban még a filmek is, és pl. Márai válasza teljesen hibás. Ugyanakkor ő szerelemben élt a nejével. Manapság is sok a többé vagy kevésbé, de érdekházasságnak minősíthető házasság, de még az ilyen élettársi viszony is. Az is igaz, hogy ellentétben a keresztény fölfogással, a házasságot nem Isten szerkesztette egybe, amire már 8. Henrik is rájött annak idején. Viszont a 2. és az 5. nejétől, Boleyn Annától és Howard Katalintól csak úgy tudott megszabadulni, hogy kivégeztette őket, Anna esetében koholt vádakkal. De ha Katalin meg is csalta a királyt (ez sem teljesen biztos), akkor is a helyes az lett volna, ha Henrik lett volna öngyilkos még fiatalon, ahelyett, hogy ilyen rémuralmat tartson fönn. Másrészt én az általa kifosztott szerzeteseket sem sajnálom. Amit 4. Fülöp francia király művelt a Templomos Lovagrenddel, azért méltán átkozták el, de én magára a Lovagrend meggazdagodására is görbe szemmel nézek. Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest, ahogyan Bertolt Brecht (1898 febr. - 1956 aug.) mondta.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr2718284059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása