Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Novák Kati lemondott

2024. február 10. - Zoltán 1 Magyar

Végtelenül csalódott vagyok. Nem emlékszem a mostani előtt olyan esetre az emberiség történelmében, amikor egy királyt vagy elnököt azért támadtak, mert irgalmas volt valakihez. Az egész világ rajtunk röhög. Különösen visszás ez egy olyan kormányzattól, amelyik keresztényként akarja eladni magát.

Én már számtalanszor elmondtam, hogy a kereszténység ama alapvetése, hogy az ellenségeinket is szeretnünk kell, teljesen hibás, el kell vetni. Evvel szemben a sajátjainknak bizonyos esetekben viszonylag súlyos dolgokat is érdemes megbocsátanunk. Az igazi kérdés az, hogy hol van a határ a "mieink" és az "ellenség" között. Ha pedig az ellenség hosszú távon is az marad, akkor igenis indokolt a csecsemőiket is megölni.

A jelen esetben meglepően sokan Novák Katit kiáltották ki ellenségnek. Ezt annak ellenére is visszautasítom, hogy egyáltalán nem tartottam jó elnöknek, az Orbán-imádata óriási baj.

Újra elmondom, hogy a Fidesz elképesztő romlottságának egy emblematikus példája, hogy megpróbálja a riválisait "összepedofilezni". Most az ellenzék ezt eltanulta tőle. A legborzasztóbb azonban, hogy a 8 Mrdos emberiség döbbenetesen nagy hányada ragaszkodik nagyon rossz szokásokhoz.

Az különösen humoros, hogy most a Momentumosok azt érezhetik, hogy ha kitalálnak egy különösen blőd követelést, az már másnap megvalósul. Továbbá az a látszat, hogy Orbán Viktor Nagy Attila Tibor elemző kottájából játszik, hiszen utóbbi éppen azokat jósolta tegnap az ATV-n úgy Novák Kati, mint Varga Judit esetében, amik ma megvalósultak. Sokkal jobb lett volna, ha a Fidesz nem vitte volna semmire. Persze akkor is egy másik burzsuj párt uralma alatt nyögnénk.      

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1818323387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása