Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Humánusnak kell-e lennie egy -- DS értelmében vett -- Úrnőnek? És egy Úrnak?

2023. november 23. - Zoltán 1 Magyar

A hamis hitek szerint igen, de az Egyedül helyes Vallás szerint nem muszáj. Ebben ugyanis az erotikus fétisek, még a nyilvánosak is, a szólásszabadsághoz tartoznak, és nem a rossz törvények vagy a rossz szokásjog alapján kéne eldönteni, hogy mi rossz DS, és mi jó DS, hanem ún. autonóm személyiségként viselkedve. No de az autonóm személyiségek is a számukra mérvadó tekintélyektől szedik a hitüket. Annak végül is örülhetünk, hogy az emberek elég nagy részében az vésődött be, hogy akiket szeret, azoknak még játékból sem ártana, ideértve azt is, ha untatunk vagy váratunk valakit.

Gabikám abban tér el a humánus Úrnőtől, hogy csak tudat alatt akar parancsolgatni, tudatosan arra törekszik, hogy egyenrangú legyen velem. Tanárként viszont gond nélkül utasítja a diákokat bizonyos dolgokra. Ha én is a humánus Úrnőkre gerjednék, mint a jelek szerint oly sokan, akkor könnyebb lenne az életem, de hát sajnos nem így áll a dolog. Az viszont, hogy a cirkadián ritmusom abszolút nem normális, óriási előnyt biztosít nekem, mivel a nagyjából este 9-től hajnali 5-ig tartó ún. társadalmi éjjel során sokkal jobban lehet autózni, és valamivel könnyebb még biciklizni is.

Noha a pornó egy jelentős részében megúszásra játszanak, és így a fizikai sérülések jóval elmaradnak a küzdősportokban, pláne az akciófilmekben szokásostól, eléggé elterjedt az olyan pornó is, amikben már túl rosszul bánnak az alanyokkal, és így a rossz DS-be sorolom ezeket. Érdekes módon azonban az, ha egy büdös kandisznónak soha nem lehet orgazmusa, éppen olyan gerjesztő nekem, méghozzá magamat képzelve a helyébe, mint ha egy büdös emsének nem lehet, ekkor viszont vagy az én jószágomnak képzelem, vagy leszbikus fölállásban is tetszik ez. Az utóbbi a legfurább, hiszen ekkor én nem is vagyok szereplő még virtuálisan sem. A legjobban azt utálom, amikor fizikai lehetetlenségeket mutatnak deep fake-kel. Ilyen volt pl. amikor a pasinak 70 centis fasza volt, a nőnek meg olyan, ami férfinak normális lett volna. Nem tudom, hogy ez valójában rajzfilm volt-e, vagy műanyagból megcsinálták az élőnek tűnő faszokat. Még az illuzionisták számainál is azt szeretem, ha tudom, hogy mi a trükkje.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr8418265031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása