Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Ki a hibás azért, hogy Orbánnak túl nagy a hatalma ilyen hosszú ideig?

2024. április 26. - Zoltán 1 Magyar

És még nem látjuk a végét. Könnyű lenne azt mondani, hogy a Fidesz szavazói. De még a '22-es brutális 2.8 M-s egyéni létszámot is le lehetett volna győzni, ha a "se Orbán, se Gyurcsány" szerint szavazókon kívül még legalább 300 E nem szavazó is kegyeskedett volna a Márki-Zay vezette 6-os fogat egyéni jelöltjeire szavazni. Hogy nem ezt tették, azért nem Márki-Zay, de nem is Gyurcsány a felelős, hanem maguk az említett szavazók. Közülük a kutyapártiakra továbbra sem kell haragudni, annál inkább a nem szavazókra.

Sajnos Gyurcsány minden jel szerint jún. 9 után is megkerülhetetlen marad. Egyesek úgy fogalmaztak, hogy Magyar Péternek sikerült még Orbánt is összegyurcsányoznia. Ez egy nagyon torz nézőpont. Orbán és Gyurcsány is abban utazott mindvégig, hogy a külföldi tőkét idecsábítsa. Attól kell tartani, hogy ez Magyar Péter esetleges miniszterelnöksége alatt is így fog maradni, különösen ha akár Gyurcsánnyal, akár Orbánnal lesz koalícióban.

Engem Magyar Péter avval fogott meg, hogy azok után, hogy Magyar Bálint tudományosan levezette, hogy Orbánt nem lehet választásokon leváltani, ő kijelentette, hogy igenis le lehet. Ebből is látszik, hogy nem Magyar Bálint Magyar Péter apja.

Az összes elemző azt képzeli, hogy a jelenlegi parlamenti ellenzék széthúzása miatt maradhatott ez a megszorító kormány ennyire népszerű. Teljesen máshol kell a titok nyitját keresni. Engem nagyon megütött annak a nyugdíjasnak a nyilatkozata, aki azt mondta, hogy ha megszüntetik a 13. havi nyugdíjat, akkor leshetik, hogy mikor megy ő szavazni. Meg se fordult a fejében, hogy lehet másra is szavazni, mint a kormánypártra. Azt meg pláne nem értik, hogy sokkal magasabb nyugdíj lenne a helyes, igenis az aktívak rovására. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr6018390417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása