Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Pszichopaták-e a politikusok?

2024. augusztus 31. - Zoltán 1 Magyar

Jellemzően nem, de az bizonyos értelemben még rosszabb, ha valaki úgy folytat népnyúzó politikát, hogy közben még át is érzi a nép szenvedéseit. Az USA-ban az a probléma, hogy a republikánus és a demokrata párt is burzsuj párt. Én a csatatérállamokban végzett közvélemény-kutatások alapján megkockáztatom azt, hogy Kamala Harrist fogják elnökké választani.

Nálunk sem Orbán, sem Gyurcsány, de még Magyar Péter sem pszichopata a legkevésbé sem. Viszont mindhárman rossz emberek, de csak Orbánt mondanám közülük ördögi figurának. A baj az, hogy a lakosság egy nagy kisebbsége foggal-körömmel ragaszkodik Orbánhoz, köztük olyan nagy ember is, mint Szörényi Levente (1945 ápr. 26 - ). Ugyanakkor ő még Szt. Istvánt sem tiszteli, amivel csak magának árt.

Az már egy érdekesebb kérdés, hogy valóban hátrányban vannak-e úgy a politikában, mint az üzleti életben, de még egyesek szerint a sportban is a fair play szerint eljárók. Mindenesetre ahhoz, hogy Orbánt rossz színben tüntessük föl, nem kell őt rágalmaznunk semmivel, elég rámutatni arra, hogy éltanulóból nem csak Kelet-[Közép-Európa] legszegényebb államává süllyedtünk 20 év alatt, de még a balkáni Bulgária is megelőzött, és csak olyan helyeken egyértelműen rosszabb a helyzet, mint Albánia, Koszovó, É-Makedónia, Bosznia és persze a leginkább Ukrajnában. Ezek után attól kell tartani, hogy Orbánt még sok évvel a halála után is tisztelni fogják.    

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr3318479045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása