Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Otto Muehl tündöklése

2024. október 02. - Zoltán 1 Magyar

A bukásáról csak nagyon korlátozottan beszélhetünk, noha 66 éves korában, 1991-ben lecsukták 7 évre, amiből 6 és fél évet le is ült, de ezután még tudott alapítani egy kisebb szektát Portugáliában, végül 3 hét híján 88 évet élt.

Részben hasonló dolgokat hirdetett a szex ügyében, mint akár én is. Hogy lehet az, hogy neki ennyivel nagyobb sikerei voltak? Egyrészt az a dolog titka, hogy performance-művész volt, és maximális polgárpukkasztásra tört, éppen azokat a dolgokat téve közszemlére, amiket a közízlés szerint fülledt budoárok mélyén kell titokban művelni, így híres lett. De még ennél is fontosabb, hogy igenis olyasmit nyújtott a híveinek, akik az 1970-től 1991-ig fönnállt kommunájában éltek Ausztriában, amire azoknak nagy szükségük volt. Jelesül, mind a monogámiát, mind a prüdériát lábbal taposták. Azt viszont nem tudom elviselni, hogy ez a fickó olyan tekintélyre tett szert a szektájában, hogy a női tagok közt az volt a legnagyobb dicsőség, ha valamelyiket hajlandó volt megdugni. Mivel a "friss húst" szerette, az anyák így nevelték a lányaikat is. 14 éves kortól foglalkozott ezekkel, míg a 35 fölötti nőkre már rá sem nézett.

Általában is utálom a pornón is azt, amikor ronda és ellenszenves pasasokat imádnak a gyönyörű nők. Szerintem ezt a Muehl-t is már fiatalon meg kellett volna ölni. De bármennyire is undorítóan pöffeszkedett szektavezérként, a kártételei a nyomába sem érnek a politikusokéinak, akik a szörnyen igazságtalan adórendszerrel ténylegesen idő előtti pusztulásra kárhoztatnak milliókat, de ennél is nagyobb baj, hogy mennyit kell unatkoznia mindenkinek.    

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr2518696018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása