Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Kikre szavazzatok 2×3×5 nap múlva

2024. május 10. - Zoltán 1 Magyar

EP választás: Én Magyar Péterre (Tisza) fogok, és nektek is őt ajánlom első helyen, de jó lenne, ha viszonylag sokan szavaznának Márki-Zayra (MMN) is.

BP lista: Én a Kutyapártra fogok, nektek első helyen Gyurcsány álbaloldali tömbjét, 2. helyen a Tiszát ajánlom.

Főpolgármester: Én Karácsony Gergőre fogok, de nektek Vitézyt ajánlom.

Megyei (nem ismerem el a vármegye elnevezést) listák: Az MMN sajnos csak Békés megyében tud indulni. A többi megyében az álbaloldalt (Gyurcsány) ajánlom, még mindig jobb, mint az áljobboldali szarháziak. Figyelem, az igazi konzervatívok, akik mindig az éppen fönnálló rendszerhez ragaszkodnak, most csak fideszesek lehetnek.

Csepeliek, földijeim! (Caesar után szabadon) Én a kripto-fideszes Lénárdra fogok, akit Németh Szilárd Piszkos Fred módszerével akar megválasztatni. Mint ismeretes, Fülig Jimmy Piszkos Fred fia volt, de ezt senki nem tudta Piszkos Freden kívül, maga Piszkos Fred pedig nagyon népszerűtlen volt a bűnözők körében, így avval tudta a legjobban segíteni Fülig Jimmy-t, hogy áskálódott ellene. Nektek viszont Dukán Andrást javaslom, de arra számítok, hogy Lénárd fölényesen nyer.

Önkormányzati képviselőnek én mindig valamilyen egzotikusat, pl. munkáspártit, ha indul ilyen, szoktam választani, és belenyugszom, hogy nincs esélye. Mindenki szíve szerint válasszon azon belül, hogy ne fideszest, amibe beleértjük a KDNP-seket is. Ez vonatkozik a többi, vagyis Csepelen kívüli településre is.

A Csepelen kívüli polgármesterek: A nem fideszesek közül a legesélyesebbre kell szavazni. Ezen belül Hódmezővásárhelyen természetesen Márki-Zay-ra, akit még mindig szeretek (nem erotikusan).

Végül Ézsaiás módjára azt mondom, hogy az ég rogyjon a fidesz-szavazókra. Éppen a Fidesz-KDNP érdemelné azt, amit Márki-Zay-ék megkaptak, hogy 0 %-ra mérték őket. A Gyurcsány, Dobrev, Kunhalmi és Kari Geri által fémjelzett álbaloldalnak viszont 30 %-ot kéne mérni. Közvélemény-kutatók, még nem késő!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr518400979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása