Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Mikor nem szabad megvédeni a hazát?

2024. szeptember 28. - Zoltán 1 Magyar

Az egyik nyilvánvaló eset az, ha a támadó ellenség olyan erős és elszánt, hogy a védekezéssel csak értelmetlenül növeljük a veszteségeinket. Ez azonban NATO-tagként most nekünk nem opció. Viszont Orbán Balázs fejtegetéseiből valójában az következne, hogy éppen a mindenkori USA kormány kedvét kéne keresnünk, nem pedig az oroszok érdekeiért kilincselni Trumpnál.

Én azt nagyon jól értem, hogy miután az EU immár kevésbé hajlandó finanszírozni Orbánék lopásait, így rá vannak utalva többek között a kínai hitelekre is. Továbbá az, hogy túlságosan az autógyártásra vagyunk ráállva, most nagyon visszaüt. A Kína-barátságunk pedig nemcsak Kamala, de Trump esetleges megválasztása esetén is gondot fog okozni.

A legjobb persze az lenne, ha éppen az oroszok és a kínaiak feküdnének be az őket támadóknak, de ezt semmivel nem lehet elérni. Már Izrael háborúskodásával kapcsolatban én szívem szerint betiltanám a zsidó, a keresztény és a muszlim vallást is. Evvel a szunniták és síiták közti küzdelem is okafogyottá válna. Sajnos semmi ilyesmi nem fog történni belátható időn belül.

Ha ennek a nyomorult Vogel Evelinnek tényleg egy elítélt sikkasztó az anyja, ahogy régebben a lakájmédia híresztelte, akkor mondhatjuk, hogy az alma nem esett messze a fájától. Megint azt látjuk, hogy hiába szép egy nő, ha kígyó lelke van. Én Magyar Péter helyében eleve nem Varga Jutkába szerettem volna bele annak idején. Ugyanakkor enélkül Magyar Péter nem lett volna ilyen sikeres.

A budapesti közgyűlés megalakulásakor az lenne a logikus, ha a Fidesz, a Tisza, az LMP és Karácsony szavaznának együtt alkalmas kompromisszumok mentén. Sajnos ez mind a Fidesz, mind a Tisza számára végzetes arcvesztéssel járna. Mégis bízom benne, hogy ez fog történni.

Az oroszoknak, kínaiaknak, indiaiaknak, stb. abban van igazuk, hogy a világot korábban szétrabolt 5 hajós nemzetnek, de éppen így a többi gazdag országnak az USA-tól a németeken keresztül Japánig az igazságtalan előnyeit minél inkább csökkenteni kell. De nincsenek olyan erőben, hogy ezt katonailag ki tudnák kényszeríteni, ráadásul egymást sem szeretik.

     

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr4318507576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2024.09.28. 16:13:44

Szandiék nem akarják megszavazni Vitézy főpolgármester-helyettességét. A Kutyapárt meg azt követeli, hogy a Tisza is jelöljön helyettest és felügyelőbizottsági tagokat. Jelen állás szerint a Kutyapárt fogja kiprovokálni az új választást. Az is lehet azonban, hogy a Fidesz és Gyurcsányék alkuja fogja ezt megakadályozni.
süti beállítások módosítása