Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Érzelmesség

2019. május 03. - Zoltán 1 Magyar

A szexmentes bdsm -- ideértve azt is, ha csak a résztvevők némelyikének szexmentes -- mindig erős érzelmekkel jár. Gyakran hallani, hogy az átlagos férfi érzelmek nélkül is tud dugni, míg az átlagos nő nem. Vannak erre utaló jelek, én meg baromira nem vagyok átlagos. Azt is hallani, hogy a melegek jellemzően nagyon érzelmesek. No de én meleg sem vagyok, hanem a bisex-nek erősen a hetero felé hajló esete. Így persze pánszexuális sem vagyok. A pánszexuálisok elég ritkák, és az összes többiek nem értik őket, sőt a legtöbben el sem tudják ezt képzelni. A pánszexualitás lényege, hogy sokféle kunsztot szeret, természetesen mindkét nembeli partnerekkel, sőt ha a transzneműeket meg a non-binárisokat külön vesszük, akkor azokkal is, de a legfontosabb, hogy nagyon nem monogámok. Ennek ellenére erős érzelmeket táplálnak a partnereik iránt, bár létezik az érzelemszegény fajta is, azt hiszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr5414800380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2019.05.03. 07:31:54

Én mindig is azt hangsúlyoztam, hogy éppen attól lesz valaki rokonszenves nekem, hogy szívesen eljátssza a szerepjátékban a maga szerepét, legyen az emse, istennő, vagy több más, amiket már többször leírtam. De emellett még bizonyos testi adottságok is kellenek, és ebben a férfiakkal szemben nagyobbak az igényeim, de nem a szokásosak (hogy nagy faszú és potens legyen, persze a cuckoldhoz elengedhetetlen a potencia), hanem hogy ne legyen kövér, továbbá nekem a kigyúrt sem tetszik általában. Piedone mégis rokonszenves.

Zoltán 1 Magyar 2020.01.04. 09:51:53

Vannak olyan hobbi dominák, akik olyan szolgákat is tartanak, akikbe nem szerelmesek, viszont a fő vágyuk az, hogy szerelemben éljenek a férjükkel. Ezen belül a többség ha szerelembe esik, akkor a többi szolgáját szélnek ereszti, míg a kisebbség továbbra is tartja őket. Mindkét esetben gyakori, hogy a szerelmével "demokratikus" szexet folytat, vagy éppen ő lesz annak a rabszolgája. Mások meg a szerelmüket is szolgaként tartják.
Persze a szerelemnek is vannak fokozatai és variációi. Én az ún. szeretni bolondulásig jelenséget rossznak tartom. Ugyanakkor az érzelemmentes dugást és szopatást nem tartom rossznak, csak én nem vagyok képes rá.
süti beállítások módosítása