Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Az ellenzék rossz vasat üt

2024. február 26. - Zoltán 1 Magyar

Nem azért, mert nem lenne meleg az a vas. Hanem azért, mert a QAnon konteót megirigyelve azt szajkózzák, hogy Orbán egy pedofilhálózat feje. Kezdjük avval, hogy Vásárhelyi János olyan messze áll a gyerekeket evő pedofiloktól, mint ide Lacháza. Még azt sem mondhatjuk, hogy domként játékból "bántotta" volna a magukat áldozatainak nevezőket, sem azt, hogy subként billentette volna ki a lelki egyensúlyukból az erre nem fogékony partnereit, ahogyan pl. Hitler tette talán egy szeretőjével és egy rokonával is, viszont a jelek szerint Eva Braun (1912-45) a kezdeti öngyilkossági kísérletei után mégis tudott hozzá alkalmazkodni. Vásárhelyi két ponton került szembe a közhangulattal: avval, hogy túl fiatalokhoz, és hogy nem ellenkező neműekhez közeledett erotikusan. Másrészt éppen a fiatalokhoz vonzódása tette őt egy olyan gyermekotthon-igazgatóvá, aki a szerencsétlen árva gyerekek szeretet-igényét ki tudja elégíteni. Persze bizonyos illetőkkel azért kivételezett, de pl. az összes drogos gyerek ügyét elsimította. Ami pedig a végül rávalló gyerekek vallomásaiban szerepel, az egyáltalán nem olyasmi, amitől nekik idegronccsá kellett volna válniuk. A mostani gyermekvédelmi kerekasztalt kezdeményező (nem a bicskei ügybeli) áldozatok pedig továbbra is titkolják, hogy kinek-kinek mi is volt a sérelme, és arra is hivatkoznak, hogy vitatható lehetne az, hogy egyáltalán bántotta-e őket az a személy, akit most okolnak a jelen labilitásukért. A lényeg, hogy még ha adott esetben joggal is hibáztatja a magát áldozatnak érző a partnerét, akkor sem lehet az ilyen pedofilokat nem hogy szörnyetegnek tartani, de akár egy lapon említeni az emberiség túlnyomó részét kívül tartókkal, akikhez tartoznak nem csak az apokaliptikus, de a progresszív Belül képviselői is (azon belül Soros Gyuri bácsi és a fia, Alex), és pláne rosszabbak a háborús agresszorok, köztük Izrael is.

Az, hogy a kegyelmi ügy egy meleg vas, azért van, ahogyan arra Stefano Bottoni (sz. 1977 júl.) is rámutatott, mert ebben a betegesen túlszexualizált emberiségben a szexszel jobban föl lehet szenvedélyeket szítani, mint akár egy népirtással, föltéve persze, hogy nem a mi népünket irtják, hanem mondjuk az arabokat, az ukránokat vagy az oroszokat. No de az egészségügy lerohasztásával mind Gyurcsányék, mind Orbánék ténylegesen idő előtti pusztulásra kárhoztattak nagyon sok magyart. Más kérdés, hogy ezt az emberek nagy része nem érti, sőt azt hiszik, hogy mondjuk a Kutyapárt kormányzása alatt még gyöngébb egészségügy és még rosszabb gazdasági helyzet lenne még annál is, mint ami szerintük Dobrev alatt lenne. Azt már az összes választónak csak egy kisebbsége képzeli, hogy Dobrev alatt rosszabb lenne, mint most Orbán alatt, de ha a másik táborból levonjuk azokat, akik nem szavaznak, meg akik nem hajlandóak semmilyen a DK-t tartalmazó szövetségre szavazni, akkor már a Fidesz egyelőre igen jó eredményre számíthat mind jún. 9-én, mind '26-ban. Ebben a kegyelmi botrányban az ellenzék számára az egyetlen muníció az, hogy nem az ő kormányzásuk alatt történt, de Orbánék méltán hivatkozhatnak arra, hogy nem csak az állami gondozottak, de általában a lakosság semelyik rétege sem volt nagyobb biztonságban mondjuk '06-ban, mint most. Ez ugyan bonyolult és vitatható, de rengetegen elhiszik.

Kénytelenek vagyunk kivárni a közvélemény-kutatók méréseit, ami a '26-os választás esetében még több, mint 2 év, és ha a Fidesz népszerűsége addigra sem zuhan be, akkor még egy egyesült anti-Fidesz párt sem kerülhet kormányra. Azt azonban le kell szögezni, hogy egy párt sem pártolja a pedofilokat, így a Fidesz sem, még annyira sem, mint helyes lenne. Ami pedig a gyermekek védelmének fokozását illeti, nincs jele annak, hogy több pénzt akarnának akárcsak a szegények gyerekeire is fordítani. Ehelyett olyan dolgokat is akarnak még jobban üldözni, amiket éppen bátorítani kéne. Ennek az egyik legsajnálatosabb következménye az, hogy olyan elkövetők, akik eddig még nem is bántották az ún. áldozataikat, most már meg is ölik, hogy ne tudjanak rájuk vallani. Ravaszabb, de sok embert érintő volta miatt súlyosabb, hogy még több lesz a rábízottakat nem szerető tanár, hiszen nem akarják, hogy pedofiloknak rágalmazzák őket. Az edzőknél viszont más jellegű a probléma. A rengeteg edzés a legnagyobb sanyargatás, de csak így lehetsz olimpikon. A küzdősportok esetében pedig tényleg állni kell az ütéseket vagy a rúgásokat, fojtogatásokat, stb. és még lelkileg is problematikus ellenállni annak, hogy az ellenfél alá akarja ásni az önbizalmadat. Márpedig az ezekre való edzői fölkészítés könnyen átcsúszhat abba, ahogyan a rossz DS-ben kínozza és alázza a D a szolgáit, és még jobban megviselheti ez azokat a sportolókat, akik még gyerekek.       

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr4518339479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása