Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Hogyan élj?

2020. május 17. - Zoltán 1 Magyar

Túl tág a téma, és persze csak úgy lehet tanácsot adni, ha ismerjük az alany adottságait és elképzeléseit, hogy ő mit szeretne. Bizonyos pontok azonban mindenkinél közösek. Minden tevékenység fajtát utánzással tanulunk meg. Ehhez jön még a kísérletezés. Más kárán tanul az okos. Minden tehetség lényege a türelem, de a mindennél rosszabb zen-buddhista jellegű időagyonverések lényege is a türelem.

Abba, hogy milyen foglalkozást válassz, most nem mennék bele. Ez ugyan sokaknak a legfontosabb, de túl bonyolult téma. Annyit azért megjegyzek, hogy a jelenleg uralkodó ideológia szerint lopj minél többet úgy, hogy ne csukjanak le. Még a centrumban is ez uralkodik, csonka-Magyarországon meg fokozottan. Én ezt rossznak tartom, de kénytelen vagyok ilyen emberek között föltalálni magamat. Nemrég adták újra a Mark Zuckerberg Facebook-alapító meggazdagodásáról szóló filmet. Ő még most is csak 36 éves (most csütörtökön volt a szülinapja). Ő volt (és azt hiszem, maradt) a világ legfiatalabb $-Mrdosa. Egyébként a milliárd angolul billion. Ebből a filmből egy igen ellenszenves pasas képe bontakozik ki. De a fő baj az, hogy a Facebook szar, részben őmiatta, részben a felhasználók miatt. Mindenesetre ő a kvintesszenciális korunk hőse. Annak sem örülök, hogy ha Biden legyőzi Trumpot, akkor is fönnmarad az USA-ban jelenleg fönnálló nagyon igazságtalan rendszer. Annak idején Obama is csak hitegetett avval, hogy majd a '08-as válság felelőseit jól megfingatja, azután az egyiket kinevezte pénzügyminiszterré. Náluk nem minisztereknek, hanem titkároknak (secretary of finance, secretary of state = külügyminiszter, stb.) hívják ezeket.

A pixie-n kardinális kérdések, hogy hogyan tegyél szert partnerekre, és aztán miket művelj velük. Úgy is mondhatnám, hogy hogyan tedd boldoggá őket, de nem csak akkor jó egy erotikus kapcsolat, ha minden résztvevője boldognak érzi magát, másfelől meg ez sem elég, ha kívülállóktól lopták a boldogságukhoz szükséges pénzt. Először is föl kell ismerned a parafíliáidat, kivéve, ha ilyenek nélkül is teljes az életed. Utóbbi esetben vanilla-ként hirdess! A poliamoria meg a nyitott házasság, meg a megcsalás, stb. nem parafíliák, hanem önálló és nagyon fontos ügyek, paradigmáknak is érdemes mondani. Van néhány olyan pixie-tag, aki azt állítja, hogy őt majdnem az összes kunszt érdekli mind a két oldalról, amiket be lehet jelölni, de ezek általában hetero férfiak. Én nem hiszem, hogy van ilyen dzsóker, de majd az általuk ostromlottak kiderítik, hogy legalább azokat meg lehet-e valósítani velük, amiket ez a nő szeretne. Ha megvannak a parafíliáid, akkor azon kell elgondolkodni, hogy elképzelhető-e olyan ember, aki szívesen lenne az adott kunszt másik oldalán. Erre akkor mondhatunk igent, ha megtudjuk, hogy van olyan, aki már meg is valósította ezt a kunsztot és boldogan él a partnereivel. De akkor is, ha valamilyen értelemben nem boldog, de esze ágában sincs szakítani, és nem őrült. Ha úgy tűnik, hogy nem is olyan szokatlan, hogy emberek éppen a te általad kergetett parafília, pl. mélytorok, véresre fenekelés, stb. másik oldalára vállalkozzanak, akkor viszont előjön az a kérdés, hogy miért pont veled csinálja? Itt is érvényes, hogy utánzással tanulunk, de még abban is, hogy hogyan tartsuk fönn a nagy nehezen elért harmóniát a kapcsolatunkban. Ha pl. Don Juan akarsz lenni -- ezt én egyébként nem támogatom --, akkor meg kell nézni, hogy mások hogy csinálták, és utánozni. A giccs könyvekből és a fantasy műfajú filmekből szinte semmit nem lehet átvenni, viszont ha mindketten ilyeneket olvastok ill. néztek, az akár az alapja is lehet egy jó kapcsolatnak.

Ha sok az eszkimó és kevés a fóka szituációban az eszkimók között találod magadat, akkor sajnos valamivel ki kell tűnnöd a tömegből. A pixie-n a férfi subok között erre az is alkalmas lehet, ha nem szupercsicskaként, hanem öntudatos, de ugyanakkor előzékeny lovagként nyalod ki átvitt értelemben a seggét a leendő Úrnődnek. Figyeljünk föl arra, hogy a vérmazo nők is eszkimók, különösen ha vérszadista férjet akarnak, de mégsem olyan kicsi a fölhozatal az utóbbira vállalkozókból, mint bizonyos női zsánerekből, ráadásul a vérmazo nők száma töredéke az olyan idióta férfiakénak, akik olyan baromságokat hirdetnek, amikre elképzelhetetlen, hogy bárki is jelentkezik. Azokkal is gond van, akik az adatlapjuk alapján gyámoltalannak tűnnek, nagyon kevés nő szeretne ilyeneket pátyolgatni. Már a dicpic-es (faszos profilképes) tagok az alkalmi szexet kereső nők körében szerintem sikeresek, különben kihaltak volna, de nincs hiteles információm erről.    

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr5415703752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2020.05.20. 10:24:16

Most olvastam a MátyásKirály nick-ű tag adatlapját. Ő is dzsókernek hazudja magát, de olyan szellemesen, hogy tudom ajánlani a hetero bottom és domina nőknek, hogy fogják a szaván.
süti beállítások módosítása