Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Létezik-e önzetlenség?

2020. augusztus 27. - Zoltán 1 Magyar

Hajjaj, nagyon is. Az persze igaz, hogy ha valaki nem pénzért vagy kényszer alatt csinál bármit is, akkor kell, hogy legyen valamilyen más oka. Ez néha lehet olyan is, ami a megfigyelőknek érthetetlen. Aranyliliom szerint akik szolgálnak, gondoznak vagy szórakoztatnak másokat vagy éppen egy másik embert vagy állatot, sőt gondozni még a növényeket is kell, azok is önzőek, mivel így azt érhetik el, hogy milyen klassz szülőnek, szeretőnek, barátnak, parasztgazdának, stb. érezhetik magukat. Nos, ez semmit sem csorbít az adott tevékenység önzetlen voltán akkor, ha ingyen csinálja, sőt még akkor is önzetlennek kell mondanunk, ha olcsóbban adja, mint szokás. Tudjuk persze, hogy nem csak pénzzel lehet ellentételezni egy szívességet, szolgálatot vagy segítséget. Aranyliliom másik vesszőparipája, hogy egy szerelmi kapcsolatban, vagy éppen szülő és gyerek között ne számolgassuk már, hogy ki adott többet a másiknak. Evvel lényegében egyetértek, de azt is látni kell, hogy az összes jó rokoni és baráti viszonyban ki van alakulva, hogy kik miket szoktak magukra vállalni, és ha mindenki elégedett evvel és egyikük sem őrült vagy túl buta, akkor ez még kihasználás-jellegű aránytalanságok esetében is rendben van. Ha viszont egyes tagoknak nagyon nem tetszik valami, és mégsem szakítják meg az adott baráti vagy szeretői kapcsolatot, az probléma, de lehet olyan a helyzet ritkán, hogy mégis igazuk van.

Bármennyire is nem tetszik a pixie-n és máshol is sokaknak, DS-ben a D önző, a sub önzetlen. Top--bottom fölállásban viszont a bottom önző és a top önzetlen. Nyilván ezeket nem kell utánozniuk azoknak, akiknek egészen más kunsztok "jönnek be," de ők is valahonnét tanulták, amit ők játszanak. Probléma akkor van, ha vagy nincs is partnere valakinek, vagy van, de nem hajlandó megcsinálni bizonyos olyan kunsztokat, amik főhősünknek föltétlenül szükségesek lennének, legalábbis ő szubjektíven így érzi.

Néha elhangzik, hogy a pixie-n nem Teréz Anyák vannak. Nos, (immár Szent) Teréz Anyáénál jóval kisebb áldozatvállalás is elég lenne, de sokaknak még ehhez sem fűlik a foga. De ha hetero nők, akkor dominaként így is nagyon jól érvényesülni tudnak. Az önző hetero férfiak elvileg a megfelelési kényszeres nőkön tudnak élősködni, de itt az a probléma, hogy túl sok pasi ostromol egy-egy ilyen nőt. Nekem meggyőződésem, hogy a hetero bdsm-rajongók körében sokkal kiegyenlítettebbek a férfi-nő arányok, mint a pixie-n. Az is elhangzik néha, hogy "mindenki switch", ami alatt azt értik, hogy mindenki, akit egyáltalán érdekel a DS, fölül és alul is akar lenni. Nekem, mint hard DS- és SM-switch-nek ez tetszene, de sajnos nem így áll a dolog. Továbbá hiába switch valaki, ha egészen más kunsztokat akar, mint én, vagy ha az én kunsztjaimat nem velem csinálja.    

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr3616178868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2020.08.28. 03:06:56

Némileg rokon téma, hogy a túlzott alázat már gőg. Ez igaz, de ez nem kell, hogy eltántorítson bennünket attól, hogy imádkozzunk Istennőinkhez, vagy éppen megegyük a kakijukat.
süti beállítások módosítása