Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Divat

2018. június 25. - Zoltán 1 Magyar

Én sok esetben nem követem a divatot. Igaz ez a matematikai kutatásomra is, bár itt el kell mondani, hogy az általam kutatott témák csak Magyarországon nem divatosak, az USA-ban igen. Persze az ördög itt is a részletekben van, és így már rosszabb a helyzet.

A bdsm-ben bizonyos divatokat nagyon gyűlölök. Ilyen különösen a magassarkú cipő és csizma, és bármilyen harisnya. Ezek persze a vanilla-ban is divatosak. Mára már olyan helyzet alakult ki, hogy egy átlag férfinak attól van merevedése, ha a nőn magassarkú cipő van, nekem meg attól lohad le. Nem vagyok oda a tetkókért sem, akár nőn, akár férfin. Az, hogy a nőnek szőrös és izzadt legyen a hónalja, annyira nem divat, hogy sajnos a nejemnek sem szőrös, én meg szeretném, hogy szőrös legyen.

Nem egészen ide tartozik, de nagyon elterjedt a bemelegítéses verés. Hiába értem, hogy mások miért szeretik ezt, nekem nem kell, és még nézni sem szeretem. Az is világos, hogy az ún. soft bdsm-et (amit én kesztyűs kézzel bánásnak hívok) sokkal többen kedvelik, mint a hard-ot, de erre én azt mondom, hogy akkor már sokkal egyszerűbb és jobb lenne áttérni a normál simogatós szexre. Mindamellett megértem, hogy ezeknek az embereknek a soft bdsm izgató, de én akkor sem vagyok olyan. Én a hard-ot szeretem, mazo-ként is, de szadistaként még inkább. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minél nagyobb fájdalomra törekednék. Kifejezetten rossz volt látni video-n azt a nőt, aki a hátába szúrt kampókon lógva röhögött.

A szokásos autópályás viccről (mindenki szembe jön az autópályán) az a véleményem, hogy bizonyos esetekben ez egyáltalán nem releváns, olyannyira, hogy az egyénnek lehet igaza a teljes emberiséggel szemben is. Más kérdés, hogy evvel mire megy.

A kakiszexnek az a formája, amit én szeretek, szélsőségesen nem divatos, de így is nagyon valószínűnek tartom, hogy a közel 8 milliárd emberből, aki most él, több millióan szeretik. Még Csepelen is lakhat jónéhány ilyen ember, de képtelen vagyok eljutni hozzájuk. Különben a fő problémám az a kakiszex-szel, hogy csak az idő töredékében áll rendelkezésre kaki. Érdekes, hogy a pisiszex viszont divatosnak mondható, bár sajnos azon belül jobban elterjedt, amikor az alany csak kis részét nyeli le, vagy semmit, én meg ezt nem szeretem.    

      

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr6614070037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2019.08.26. 15:29:41

Újabban már olyan video is sok van, amiben a rabnő lenyel egy csomó pisit, aztán meg mélytorkozik, és eszébe sem jut, hogy a saját orgazmusával törődjön. Ez az egyik kedvencem, egy másik meg az, amikor úgy mélytorkoztatják a kalodában lévő emsét, hogy közben egy segéd csépeli a seggét bullwhip-pel. De van még egy csomó variáció. Különösen szeretem a seggberúgásokat, úgy is, ha engem rúgnának seggbe sokszor.
süti beállítások módosítása