Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

A vanilla-k védelmében

2018. november 23. - Zoltán 1 Magyar

Az évek során időről időre némelyek a vanilla-kat fikázzák a pixie-n. Minden esetben összetévesztik őket a "langyosokkal", akiket ugyebár kiköp az Úr. Másfelől a pixie-tagok többsége lényegében vanilla, bár kezüket-lábukat törik az erőlködésben, hogy ezt elpalástolják. Vadalma viszont büszkén hirdeti, hogy mindig is az volt.

De hát mit is jelent az, hogy valaki vanilla? Több tévhit is van erről forgalomban. Ezekkel ellentétben a vanilla az erotikában a fősodrot jelenti, ha az adott civilizációban és korszakban van ilyen. Pl. amíg nálunk a nő seggét kell elsősorban eltakarni, addig bizonyos más kultúrákban a haját. Vagy a muzulmánoknál annyira megalázó a taposás, hogy éppen ezért vágtak egy cipőt Bush elnökhöz egyszer. Ugyanezért csinálta Ghazni Mahmud annak idején -- a 11. sz. elején -- azt, hogy miután leszedte az aranyat a hinduk által imádott hatalmas lingamról (falloszt ábrázoló szobor), szétverte azt, majd a darabjait a fővárosába szállíttatta, és a mecset lépcsőjébe építtette, hogy az igazhitűek azon tapossanak.

Ma már, amikor annyi szubkultúra van, kialakult a relatív vanilla fogalma is. Pl. melegeknél is beszélhetünk vanilla-król, akik ugyanúgy simogatós szexet űznek, mint a hetero-k, de velük ellentétben náluk az anális szex is vanilla. Velük szemben állnak azok a melegek, akik még queer-ek (furcsák) is, ezen belül van még a bdsm. A pánszexuálisokat még a bisex-ek is az ördögtől valóknak tartják.

A langyosság, a szenvedély hiánya nagyon elterjedt, mégsem mondhatjuk fősodornak. De van egy arany középút is a langyosság és a "szeretni bolondulásig" között, és az erotika összes bóddhiszattvája (megvilágosodottja) emellett teszi le a garast. Az, hogy konkrétan milyen kunsztokat csináltok, technikai kérdés, de éppen ebben van a lényeg. Egy kunszt nem csak akkor rossz, ha túlságosan árt akár testileg, akár lelkileg, hanem akkor is, ha unod. Ez a veszély pedig nagyon erős a dugás, a szopás és a verés esetében is. Mindamellett Vörösmartynak sem volt igaza, amikor "A merengőhöz" c. versével tkp. azt akarta elérni, hogy a jóval fiatalabb felesége érje be avval a kevéssel, amit ő nyújtani tudott a szex terén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr2014388238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2022.03.25. 13:44:43

Vörösmarty még az előtt írta ezt a verset, hogy összejött volna a több mint 24 évvel fiatalabb Csajághy Laurával, mivel az nem reagált arra, hogy a nővérének a férje, aki Vörösmarty barátja, Bajza József költő (1804-58) volt, elmondta neki, hogy Vörösmarty érdeklődik iránta. Végül 18 évesen ment hozzá 1843 máj. 9-én. Szegény Vörösmarty csak kb. 55 évig élt, maga Laura is csak 57 évig.
süti beállítások módosítása