Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Adrenalin- és endorfinfüggőség

2018. december 14. - Zoltán 1 Magyar

Általában úgy tartják, hogy a bdsm-kedvelők, de különösen a mazo-k ezekben szenvednek. Ez ugyan evidensnek tűnik, de mégis nagy különbségek vannak abban, hogy ki milyen kunsztokra vállalkozik azért, hogy hozzájusson a hormonlöketéhez. Még tisztábban megmutatkozik ez a függőség a különféle extrém sportok űzőinél. De az is világos, hogy maga a mazochizmus is egy sport, pontosabban, több sportág gyűjtőneve, ugyanis nem mindegy, hogy pontosan mivel kínozzák az illetőt. Viszont, ahogyan ezt már a Fejlődés c. posztomban is írtam, ez nem versenysport, és a szokásos enyhén mazo-k legalább olyan boldogok a magukéval, mint a vérmazo-k.

Hurrikán sajnálja a hegymászókat. Nem kéne, csak azokat, akik megsérültek vagy meghaltak hegymászás közben. A többi irigylésre méltó, de ettől még azok is ugyanolyan boldogok lehetnek, akik nem hegymászók. Ugyanez vonatkozik az extrém (más néven hard) switch-ekre is, akik közé magam is tartozom. Viszont én nagyon más vagyok, mint pl. Forsub. Egyáltalán nem akarok félni, a maximális biztonságra törekszem, és a sane-nél (épeszűnél) is többet akarok, józanságot. Viszont a konszenzus helyett igazi hatalmat akarok, méghozzá a partneremnek magam fölött is akkor, amikor én vagyok a szolgája.

Megint eszembe jutott ez a "szopjon le kegyetlenül", amit állítólag egy férfi sub követelt egy dominától. Ez bizony lehetetlen. Azt még meg lehet oldani, hogy bénán szopjon valaki, de az sem kegyetlenség. Ez is egy olyan idióta volt, aki azt képzeli, hogy még ő hoz áldozatot avval, ha hagyja magát leszopni. Ha pedig valójában azt akarta csak, hogy a domina harapjon bele a faszába, akkor miért nem azt mondta? 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr9714480534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2020.07.19. 09:04:19

Inca belinkelte a pixie-re farkasss (igen, ez volt a nick-je) egy 2006-os írását a témáról. Elsőre nagyon vonzó, de így meg azt nem értjük, hogy miért nem mindenki sub-mazo, hiszen egy jó partnerrel optimális adrenalin- és endorfin-löketekhez jutnának. Ez ugyan túl rózsaszín szemüveg így, de a tényleges sub-mazo-k továbbra is ragaszkodnak a kunsztjaikhoz, az összes többiek meg ahhoz, hogy ne utánozzák őket. Pl. a mazo főnököket nem lehet sem alázni, sem irányítani.

Belőlem az endorfinista mazo-ság teljesen hiányzik, mint már máshol is írtam. Az adrenalint ugyan szeretem, de megijedni nem szeretek. Nem a veszélyt, hanem az érdekességet keresem. Az extázis nem érdekel, soha nem volt ilyenem és örülök ennek. Amit viszont nagyon szeretek, az a meghatódás.
süti beállítások módosítása