Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Allah akbár?

2023. december 07. - Zoltán 1 Magyar

Természetesen nem, hiszen nem is létezik. Az a probléma, hogy a rengeteg muszlim együtt komoly erőt képvisel. Én már régóta követelem, hogy az összes nyilvánvaló baromságot, amik közé tartozik a keresztény mitológia is, tiltsák be, mármint azt, hogy ezeket megtörtént eseményeknek próbálják meg beállítani. Sajnos egyelőre ez nincs napirenden.

Egész nemzeteket, sőt egész birodalmakat is sokszor megaláztak már a történelem során, birodalmakat néha véglegesen is fölszámoltak, pl. Nagy Sándor a Perzsa Birodalmat, a germánok és a hunok a Ny-Római Birodalmat, vagy a British East India Company a Nagymogul Birodalmat. Más kérdés, hogy ma is létezik Irán, az EU nagyobb területű, mint a teljes Római Birodalom volt, de annak csak az európai részét tartalmazza az ún. Ny-Balkán egy része, Constantinopolis környéke, Svájc és most már Anglia és Wales kivételével, India pedig tartalmaz a Nagymogul Birodalmon kívül lévő részeket is, ugyanakkor a most muszlim Afganisztán egy része is -- a szintén muszlim vezetésű -- Nagymogul Birodalomhoz tartozott, miközben ezt most nem szokás Nagy-Indiába sorolni. Maga az alapító Bábar Heratból jött, ami Timur fiának a székhelye volt, Timuré meg a közép-ázsiai Szamarkand, ami most üzbég, de nem az üzbégek fővárosa, az a most sokkal nagyobb Taskent. A magyar nemzetet annyira megviselte Trianon, hogy szokás azt mondani, hogy magyar az, akinek fáj Trianon.

Azt hallom, hogy miközben több arab ország kormánya nem rokonszenvezik a Hamásszal, az "arab utca" egyértelműen igen. A szemét oroszok meg nem tartják a Hamászt terroristáknak, de hát maguk az oroszok is azok, mármint terroristák. De ha akarom, ennek titulálhatom az USA-t és vele együtt a NATO-t, benne magunkat is. A párizsi dzsihádista késelő szerint Franciaország is felelős Izrael gázai dúlásáért. Ez evidens, de ettől még neki nincs igaza abban, hogy éppen azt a német turistát ölte meg. Inkább lett volna öngyilkos az összes muszlimmal, kereszténnyel, stb. együtt. Én az emberiség túlnyomó részét gyűlölöm bizonyos szemétkedéseik miatt, pl. azért is, mert üldözik az exhibicionistákat még a Facebook-on is, miközben a helyes az lenne, ha a meztelenség és a nyilvános bdsm lenne az alapértelmezett. Éppen így elviselhetetlen az is, hogy a szarházi választópolgárok milyen figurákat juttatnak hatalomra világszerte. Nem csak Xi Jinping és Putyin ördögtől való, hanem Macron és Biden is.

Mivel az Egyedül helyes Vallás 3. pillére a realizmus, a fönti gyűlölethullámnak megálljt kell parancsolni, alkalmazkodni a fönnálló viszonyokhoz, és ha lehet, még érvényesülni is. A palesztinoknak és az oroszoknak is megvan a maguk igaza, és ha nem irtjuk ki őket teljesen, akkor valamilyen kompromisszumon alapulhat csak a jövőbeli béke és barátság.   

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1218275449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása