Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Hányféle dom, sub, stb. van?

2019. március 20. - Zoltán 1 Magyar

Ha minden jelentéktelen eltérést figyelembe veszünk, akkor nagyon sok, de ez senkit sem érdekel. Az "ahány ház, annyi szokás" mondás teljesen téves ebben a tekintetben. Néhány szokás van divatban. Ahhoz, hogy valaki nem divatos, sőt a hasonszőrűek többsége által is elvetett módon űzze mondjuk a DS-t, már jóval átlagon fölüli nonkonformizmus kell, méghozzá a sub részéről is. Úgy önzetlennek lenni, hogy ezért az ismerőseid hülyének tartanak, nem könnyű.

Azt szokás mondani, hogy dom/-ina ill. sub az, akit egy vagy több partner annak tekint. Ez egyrészt túl tág, mert vannak olyan idióta partnerek, akiknek a véleményére nem lehet adni, másrészt túl szűk, mert igenis lehet dom/-ina vagy sub az is, akinek nincs partnere, meg az is, akit a partnere nem tart annak. Viszont ezekben az esetekben az illető csak a fantáziájában az, a valóságban most nem. Még annyiban kell ezen módosítani, hogy ha a partnerei megcsinálják a kunsztok rájuk eső részét, akkor mégis működik a dolog.

Az egyik botránykő az az iskola, melyben "egy dom nem nyal". Elég kevés ilyen dom lehet, ugyanakkor vannak olyan sub nők, akiknek ilyen dom kell. Viszont attól, hogy a legtöbb dom nyal, még elég messze vannak a nyalószolgától, általában még akkor is, ha switch-ként csinálják. Olyan dom viszont, akit nem kell, és így nem is lehet seggbe dugni strap-on-nal, teljesen gyakori. Hogy ezek miért mondanak le erről az élvezetről, nem tudjuk. Általában arra hivatkoznak, hogy ez "buzis". Persze olyanok is vannak, akiket egyszerűen nem érdekel ez, pl. én is ilyen vagyok még subként is, sőt nekem még az sem kell, hogy a férfi gazdám a saját faszával dugjon seggbe.

Forsub abba az iskolába tartozik, akik mazo nőket kínoznak úgy és azért, hogy azok ezt élvezzék. Azért nem tiszta top mégsem, mert közben arról ábrándozik, hogy ő a főnök ténylegesen. Ennek ellenére szerintem egy öntudatos és erőszakos mazo nővel is jól kijönne. Ozimundias meg abba a másik iskolába, akik a megfelelési kényszeres nőket keresik, akik ugyanakkor csak enyhén mazo-k vagy egyáltalán nem. Én mindkét irányzattól távol állok. Azt tudom, hogy milyen pornókra gerjedek. Az egyik variáció, amikor a rabnőknek rossz soruk van, és az még külön tetszik, ha többen vannak. De arra is gerjedek, amikor elképzelem, hogy én vagyok a rabszolga, sőt a disznó, és az a legfurább, hogy tud magömlésem lenni úgy, hogy közben olyan kunsztokra gondolok, amikben nincs magömlésem.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914703308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2019.06.30. 17:23:08

Nagyon úgy néz ki, hogy a most júniusban a pixie blogfalát a történeteivel elárasztó Constructor azonos evvel az Ozimundias-szal.
süti beállítások módosítása