Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Mi az SM, mi a DS, és mi a BD?

2019. április 25. - Zoltán 1 Magyar

Engem, mint szobatudóst azért szoktak támadni, mert ezek közül újabban már csak a mazochizmust művelem, azt is csak önkínzással, mégis mindegyikről megmondom a tutit. No de gyerekkoromtól ezekre gerjedtem, éppen ezért pl. Jókai regényeiben, sőt József Attila Óda c. versében is megtaláltam a bdsm-et. Akkor persze még nem tudtam, hogy ezt így hívják. Különösen nagy hatással volt rám de Sade Justine c. munkája és Pasolini Salo, avagy Sodoma 120 napja c. filmje, utóbbiról már egy külön posztban is megemlékeztem.

Az SM nem csak az, amikor egy vagy több szadista kínoz egy vagy több mazo-t. Az egyetlen, ami elengedhetetlen egy SM játékhoz, hogy csak mazo-kat kínozzanak. Így az SM egyedül is űzhető, viszont én azt utálom, amikor pornón ezt mutatják, annak ellenére, hogy én is önmagamat kínzom. Az viszont az SM fősodra, amikor a kínzók csöppet sem szadisták, viszont a mazo-k kedvéért teszik meg ezt a szolgálatot. Profi dominák esetében meg ritkaság, ha a domina szadista, vagyis élvezi a dolgot és gerjed is rá. Azt, hogy a nejem kötözzön meg, zárjon be és verje véresre a seggem, azért nem csináljuk, mert ő ezektől annyira idegenkedik, hogy semmiképpen nem lehetne közben az Úrnőm is, holott nekem úgy lenne érdekes. Ha már az Úrnőm, akkor egyszerűen nem hajlandó verni, és azt is megtiltja, hogy megegyem a kakiját. Én meg nem gerjedek a szokásos top--bottom fölállásra, amikor én, mint bottom előírnám neki, hogy hogyan kínozzon, alázzon, stb.

A DS szerepjáték, még akkor is, ha úgymond igaziból csinálják. De ráadásul igaziból a jelen törvények szerint senki sem lehet rabszolga, háziállat meg fizikailag sem lehet igaziból. Arra szokták mondani, hogy igaziból csinálják, ha a főnök-beosztott vagy a mester-tanítvány szerepjátékot olyan komolyan veszik, hogy az eléri vagy meg is haladja a valójában ilyen viszonyban lévők gyakorlatát. Érdemes még külön szólni az ún. M/s-ről (Master/Mistress--slave), amit szokás abszolút D/s-nek vagy TPE-nek (total power exchange) is nevezni. Sajnos a pixie érdeklődési listán a TPE-t úgy nevezik, hogy 24/7, ami valójában nem ugyanaz. Az M/s-ről már régebben is írtam. Az a lényeg, hogy meg kell különböztetni a slave nem ledönthető tabuit azoktól, amikről csak azt képzeli, hogy a tabui. De ezenkívül az is kötelessége az M-nek, hogy akkor se tegyen túl nagy kárt a slave-ben, ha az ezt kéri vagy követeli, továbbá olyan feladatot sem adhat neki, ami meghaladja a slave képességeit. Ez különösen túl nagy sportértékű feladat esetében fordulhat elő. Az alázásnál arra kell vigyázni, nehogy depressziós legyen tőle a slave. Bizonyos slave-ek éppen akkor depisek, ha nem alázzák őket úgy, ahogyan az ínyükre lenne.

A BD (bondage & discipline) magyarul a kötözés és fegyelmezés, ide érdemes még sorolni a bármilyen mozgáskorlátozást (bilincs, ketrec, kereszt, akár András, akár olyan, amire Jézust feszítették, kaloda, felfüggesztés, földbe ásás, fóliázás) és a bezárást is. A fegyelmezés legfontosabb eszköze a testi fenyítés, de vannak más eszközök is. Mozgáskorlátozást és bezárást a DS-mentes SM-ben is lehet alkalmazni, de fegyelmezést nem, ez csak DS-ben értelmezhető úgy, hogy a D fegyelmezi a subot. Nagyon érdekes a tiszta top--bottom felállásnak az a változata, amikor a mazo a főnök, és az őt kínzó partnere a beosztott vagy szolga. Ekkor a mazo szükség esetén fegyelmezni fogja a másikat, de nem testi fenyítéssel. Létezik azonban olyan top--bottom fölállás is, ahol a bottom sub is, ekkor is ő mondja meg, hogy hogyan kell őt alázni és ugráltatni, pontosabban, a domináns top ötleteit jóvá kell hagynia. Mindezek a megszorítások megszűnnek, ha fölváltva vannak az úr(nő) és a szolga szerepében. Ekkor viszont az a probléma, hogy milyen szisztémával csinálják a váltogatást.

A petplay-t a DS-be szokás sorolni úgy, hogy a pet a sub. Érdemes azonban evvel külön is foglalkozni. Egyszerűen azt kell tisztázni, hogy pontosan milyen kunsztokat fognak csinálni. Nekem a petplay fősodra, amikor minél inkább úgy viselkedik a pet, mint egy kutya, ló vagy ritkábban disznó, csöppet sem tetszik. Én azért szeretem a slave-et disznónak vagy lovacskának tekinteni (akkor is, ha én vagyok az), mert így még alacsonyabb rendű, mint egy rabszolga.

A kötözésnél még külön kell venni a shibarit, amit a szépségéért csinálnak. De van ennek olyan változata is, ami egyúttal mozgáskorlátozásként is szolgál. Én a shibarit még nézni sem szeretem. Kicsit jobban tetszik a kinbaku (kényelmetlen, büntető kötözés), de az sem az igazi. Ami érdekel a kötözésből, az a hátrakötött kéz és a hogtie (gúzsbakötés). 

Annak sincs akadálya, hogy a bdsm kunsztokat váltogassátok a simogatós szexszel, sőt bizonyos bdsm kunsztokba be lehet építeni a simogatást. A szopás és a nyalás alapesetben vanilla kunsztok, meg az ujjazás is, de az előbbi kettőt könnyű sub kunsztként, míg az ujjazást dom kunsztként csinálni. Az anális szex (seggbedugás) a melegeknél vanilla-nak számít, a hetero-knál nem, de az, hogy valaki meleg, már önmagában nem vanilla a homofóbok szemében.

Nálunk a nejemmel az a fő gond, hogy neki sokkal kevesebb szabadideje van, mint nekem. Azon az időn belül, amit mégis együtt töltünk, egy csomó dolgot, amire én gerjednék, nem lehet, mert neki ezek nem tetszenek, olyannyira, hogy még a pornón sem szívesen nézi meg. Megvan ennek a logikája, hogy miért nem akar slave, sőt sub sem lenni, az meg, hogy nem mazo és nem is szadista, még tiszteletre és irigylésre is méltó. A pisi-kaki ügyben is bizonyos értelemben igaza van, de sajnos evvel megnehezíti a gerjedésemet, ami meg neki is rossz.

Engem érdekelne az is, amikor még a merevedésem is akadályozva van, de ehhez kéne egy másik férfi, aki megdugja a nejemet. No most ő ettől elzárkózik. Így ezt a cuckold játékot csak úgy űzhetném, ha egy másik nő eljátssza a feleségem szerepét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914786012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2019.05.03. 09:39:08

Ide illik, hogy a dom(ina) erősebb-e, mint a sub. Először is azt kell tisztázni, hogy lesz-e váltás. Persze sokan elutasítanak bármilyen DS szerepjátékot, ott ez nem merül föl. Ha nincs váltás, akkor azt mondanám, hogy jellemzően a sub az erősebb ("Nem az a legény, aki üt, hanem aki állja"), de annak is van létjogosultsága, hogy a D legyen jóval erősebb, vagy csak kicsit, vagy egyformák legyenek. Abban a klasszikus zsánerben, amikor a férfi szolga az úrnője szeszélyeihez vág jó képet, az úrnőnek kicsit sem kell erősnek lennie, de annak sincs akadálya, hogy az legyen.
süti beállítások módosítása