Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Kurvára nem a társadalom krémje van a pixie-n

2019. július 13. - Zoltán 1 Magyar

Logikus lenne pedig, hogy a jó bdsm a felső tízezer hobbija legyen, de egyáltalán nem ez a helyzet sehol a világon. Annyi azért igaz, hogy a centrumban, és különösen Hollandiában és az USA bizonyos városaiban lényegesen jobb a bdsm-élet, mint mondjuk Budapesten. Arról persze, hogy egy-egy kamu pixie-profil mögött valójában milyen ember van, az őt nem ismerők nem sokat tudhatnak, de az már önmagában nagy baj, ha az adatlap köszönő viszonyban sincs a valósággal. Az meg még egy kamu adatlapból is átjön, ha az írója nagyon műveletlen.

Sajnos azokkal sem vagyunk kisegítve, akik ugyan okosak és műveltek is, de gonoszak. Sőt egy okos gazember sokkal nagyobb kárt tud okozni, mint egy buta. Azok viszont, akik olyan slave-eket és "háziállatokat" gyapálnak keményen, akik -- mármint a slave-ek -- így és csak így boldogok, nem hogy nem rossz emberek, hanem pontosan azt teszik, ami a dolguk.

Az egy borzasztó dolog, hogy a pixie-n több diplomás és más kiemelkedő emberek vannak összezárva olyanokkal, akik kettőig sem tudnak számolni, vagy ahogyan nőknél mondják, kilóg a kapanyél a szájukból. Az is egy rákfene, amikor profi dominák hobbi dominának adják ki magukat, és még sokkal rosszabb, amikor faszverő pasasok teszik ezt. Megint egy másik tipikus fajtája a kártékony tagságnak az olyan nők, akiknek esze ágában sincs bárkivel is találkozni.

Az már a pixie-n túlmutató világprobléma, hogy a fiatalok egy része számára az lesz a szex, hogy nézik azt, hogy a robotok hogyan szexelnek egymással. Ha ehelyett fantasy filmekben nézik a szuperhősök és más csodalények szexelését, az sem jobb. Az már, ha egy óvodás a South Parkból vagy a Tom és Jerry-ből tanulja meg, hogy hogyan kell bdsm-ezni, nem is olyan rossz, de sokkal jobb lenne, ha a jó bdsm-et gyakorló felnőtteket utánoznák. Egyébként a South Parkban méltán viccelődnek avval, hogy ez a sorozat semmilyen életkorú nézőnek nem ajánlott.    

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr8414942990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2019.07.13. 14:05:49

Szokás a pixie-n azt kikötni, hogy a keresett partnernek magas legyen az EQ-ja. Itt gondot okoz, hogy az ezt mérő tesztek még nem annyira folynak a csapból is, mint az IQ-tesztek. Valójában az IQ is egy áltudományos szar, az EQ pláne, de ha ehelyett azt kívánnátok, hogy a partneretek legyen érzékeny a hangulatotokra, és próbáljon rajtatok segíteni akkor is, ha ti kilátástalannak látjátok a helyzetet, akkor olyat kívánnátok, amit mindenki akar magának, és minden jó ember igyekszik megadni még a felebarátjának is.

Én az átlagot jóval meghaladó empátiában szenvedek a szó szoros értelmében, de ugyanakkor nem vagyok empata, így a pszichopatának az a fajtája, akiket újabban szeretnek nárcisztikus személyiségzavarosnak nevezni, engem nem tudna átvágni.
süti beállítások módosítása