Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

paypig

2020. szeptember 24. - Zoltán 1 Magyar

Mindig a findominákat hibáztatják, holott ők csak megpróbálják kihasználni, hogy vannak paypig-ek. Azt még maguk a paypig-ek sem vitatják, hogy ez egy káros szenvedély. Viszont sokkal kevesebben vannak hálistennek, mint a findominák szeretnék. Az is világos, hogy ha valaki csak utalja a pénzt, de nem találkozik, attól nagyon leegyszerűsödik ez az egész. Az nem mindegy, hogy ez a szenvedélye mennyire akadályozza az ő és a családja megélhetését. Egyesek meg a mazo-kon köszörülik a nyelvüket, mondván, hogy annál, ha fizetsz azért, hogy jól megkínozzanak, még a paypig-eskedés is sokkal jobb. Nos, ha nem vagy algolagniás, akkor sincs értelme paypig-nek lenned, annak viszont lehet, hogy fizess valamilyen számodra erotikus szolgáltatásért. Ha viszont az vagy, akkor kínoztathatod magad profi és hobbi dominával, ill. ha bisex is vagy, akkor férfi top-pal vagy dommal is.

Meg lehet érteni a paypig-eket is, ez annak egy fajtája, akik kifejezetten akarják, hogy kihasználják őket. A probléma ott van, hogy miért csak dekoratív nőktől akarják ezt, és nem mondjuk a nejüktől, vagy éppen egy büdös hajléktalan pasitól.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr8916212574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2020.12.25. 09:34:25

Egyesek abban a szűkebb értelemben használják a paypig és a findomina fogalmát, amikor a paypig átadja a bankszámlája fölötti rendelkezést a findominának. Mások viszont sokkal tágabban a pénzért szolgáltató dominákat hívják findominának, esetleg még akkor is, ha szexmentes sub szolgáltatást nyújt a dom kuncsaftnak, vagyis kínozni és alázni lehet, de szopatni és megdugni nem. Az ún. erotikus domina viszont lényegében csak egy fancy elnevezés a jó és korrekt prostira, persze sokkal pontosabb lenne dzsókernek hívni.
Van olyan is, amikor a nő adja át az összes pénze fölötti rendelkezést a férfinak. Ennek gyakori esete a klasszikus strici, aki általában több prostit is futtat, de olyan is van, amikor a strici helyzetében egy házaspár vagy akár 3-4 fő is van.
Attól, hogy egy házaspár közös kasszán van, még előfordulhat, hogy a határozottabb fél dönt mindenben, és kivételesen az is, hogy túlságosan leszűkíti a másik életterét, ekkor minél előbb meg kell szabadulni tőle.
süti beállítások módosítása