Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Spanking-esek

2020. október 16. - Zoltán 1 Magyar

Azt hiányolom, hogy Mistress Olga csak azokról emlékezett meg, akiknek az a vágya, hogy így, vagy úgy, és sokaknak az is nagyon nem mindegy, hogy ki, de őket fenekelje el, és semmit sem mondott azokról, akik éppen másokat akarnak elfenekelni nem pénzért, mint Olga is, hanem hobbiból. Aztán ott van még az ún. kereskedelmi (commercial) bdsm, azon belül a fenekelések és más verések és kínzások, ahol a nagyszámú fizető video-letöltőnek köszönhetően a modellek is jól fizetettek. Megdöbbentem Dr. Lomp pixie-s hirdetésén, miszerint egy kínzott (ő sub-mazo-nak nevezi) női modell napi ezer Euro-t is megkereshet. Persze ha annyira leamortizálják, hogy csak egy hét múlva lehet megint, akkor ez nem is olyan sok, ennyit már 25 éve is megkerestem az USA-ban egyetemi docensként (associate professor). Elterjedtebb, különösen az ostor-jellegű fenyítőeszközöknél, hogy alig vagy egyáltalán nem érnek vele a fenyítettet játszó modellhez, így nincsenek is komoly nyomok, viszont ő úgy sivalkodik, mintha nagyon fájna neki. Az akciófilmekben és bizonyos pornókban is viszont ráfestik a sebeket és a hegeket a színészekre, és művért használnak. A kaszkadőr színészet csúcsa Jackie Chan (1954-), ő kisebb sérüléseket is elszenvedett hosszú pályafutása során. A mai számítógépes filmkészítésben viszont könnyen tudnak fizikai lehetetlenségeket is mutatni. Többek között az USA-beli Insex stúdió alkotásaiban a kínzások valódinak tűnnek, és pl. egy kifacsartan hátrakötött kéznél nem is lehet imitálni, maradna a számítógépes animáció, de ezeket nem így készítették. Érdekes ügy bizonyos férfi modellek emberfeletti álló- (merevedő) képessége is, ezt talán úgy érik el, hogy összevágnak több felvételt.

Az ún. real spanking stílusban nekem valódinak tűnnek a nyomok, és néha már sok is az én ízlésemnek. Az impact stílust (nagy és látványos nyomokat hagyó ütések) viszont szeretem, de csak a seggen, puncin és mellen női alany esetében, férfinál a mellkínzást utálom, a faszának a rugdosását viszont szeretem. Csakhogy én nem tartanék "kandisznót", csakis "emséket".  

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr7816241210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2020.10.21. 09:23:20

Én sem extázist ("szubteret"), sem katarzist nem keresek a fenekelés egyik oldalában sem. Nincs semmiféle bűntudatom. Hibákat ugyan elkövetek, de nem vagyok szeles. A térdre fektetős nekem túl enyhe, adni és kapni is. Utálom a bemelegítéses verést is, miközben világosan értem, hogy mások miért szeretik. Tkp. a fenekelésnél jobban szeretem a seggberúgást, pontosan azon áthallása miatt, hogy átvitt értelemben a seggberúgás többek közt azt is jelenti, hogy valakiket, akár tömegeket is arra kényszerítenek, hogy helyesen járjanak el, amire maguktól hülyeségük miatt nem lennének képesek. Ez azonban nem vonatkozik arra, amikor engem rúgnának seggbe. Én magamtól is azt teszem, ami a helyes, ettől függetlenül és számomra sem teljesen világos módon egyrészt merevedésem van ilyen fantáziáktól, másrészt viszont ha tiszta formában lehetnék kandisznó ill. egy nagy rakás szar, az nekem rossz, és éppen a gazdáimnak szórakoztató. Az én nyereségem viszont az, hogy nem kell a tudattalanomra várni, hogy kegyeskedjen merevedést és magömlést produkálni. Egy kicsit ahhoz hasonlít ez, hogy "A hajam ugyanolyan korpás, de már egyáltalán nem érdekel." Nekem nagyon fontos az igazi hatalom. Én is megkérhetném a nejemet arra, hogy rúgja szét a seggem, de nekem nem ez kell, hanem az, hogy ő akarja ezt. Ő pedig egészen mást akar, és ha az Istennő szerepében van, akkor az akarata meg is fog valósulni, ha egy mód van rá. Az emse vagy rabnő szerepére ő nem vállalkozik, azt pedig, hogy úgy bánjak vele, mint egy brutális férj, a vallásom tiltja.
süti beállítások módosítása