Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Biztonság

2021. április 14. - Zoltán 1 Magyar

Már többször írtam, hogy én azt tartom jónak, ha az M-nek valódi hatalma van a slave-ek fölött. Ugyanakkor viszont a biztonság nekem kiemelten fontos. Éppen ezért nem támogatom a RACK-et. Én szívem szerint meztelenül járkálnék a ruhások között, de azért nem teszem, mert ez nem biztonságos. Igazából az tetszene, ha mások is meztelenül lennének ahhoz való időjárásban, de ez egyelőre csak bizonyos speciális rendezvényeken van így. Ugyanakkor a neten könnyen hozzájuthatunk még a nyilvános meztelenséghez is.

Abban is a maximális biztonságra törekszem, hogy a kunsztok ne ártsanak sem a testi, sem a lelki egészségnek egyik résztvevőnél sem. A szó enyhe értelmében hegymászó is vagyok, itt is fő a biztonság.

Soha nem szabad full-ba nyomni a kretént! ahogyan az ismert filmben mondják. Sajnos egyes férfi subok bizonyos elképzelései már kimerítik a kreténséget, ilyen pl. ha egész éjjel vagy akár csak órákig a sarokban térdel a delikvens, vagy egy ketrecben gubbaszt, esetleg föl van kötözve egy keresztre. Pornón ilyesmit lehet látni úgy férfi, mint női alannyal, de valószínűnek tartom, hogy a modellek a valóságban csak rövid ideig vannak ilyen helyzetben. Nekem a dolog elképzelése tetszik, de nem vagyok hajlandó ilyenre slave-ként. A hosszadalmas veréseknek a monotóniája meg annyira zavar, hogy eszem ágában sincs végignézni pornón. Tkp. azért imádom, amikor a slave-ek őszintén hálásak a büntetésekért, mert meghatódom tőle. Nekem ez kell, nem az extázis. A veszély helyett meg az érdekességet keresem. Sem félni, sem megijedni nem szeretek, más módon jutok adrenalinhoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr9416501198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CharlieCobbler 2021.04.17. 18:28:52

“ Sajnos egyes férfi subok bizonyos elképzelései már kimerítik a kreténséget...”
XD Ez jó ez a mondat!
süti beállítások módosítása