Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Jog és a fétisek

2021. június 04. - Zoltán 1 Magyar

Svédországban a prostitúció elleni harc jegyében a kuncsaftokat büntetik már '99 óta. A nem kevésbé kulturált Németországban viszont legálisak a bordélyházak. Az USA-ban az a szabad versenyes filozófia érvényesül, hogy nehogy már bárki is abba üsse az orrát, hogy egy vevő mire adja ki a pénzét. Bizonyos dolgok mégsem eladók náluk sem, és különösen a puritánok voltak nagyon szigorúak a nemi erkölcs tekintetében.

Az baj, hogy a legtöbb országban (vagy talán mindenütt?) a prostitúció reklámozása tilos, miközben mindenhol reklámozzák ezerrel, és így meg kell magyarázniuk, hogy az adott szolgáltatás nem prostitúció. Néha avval próbálkoznak, hogy az adott reklám nem reklám.

A bdsm-mel az egyik probléma, hogy a súlyos testi sértés a magyar -- és sok más -- jogban akkor is üldözendő, ha az áldozat követelte ki. Persze a testátalakítás és más orvosi beavatkozások nem tartoznak ide, de itt meg az a kérdés, hogy orvosilag (akár pszichiátriailag) indokolt-e az adott átalakítás, akár csonkítás. Másik tipikus probléma, hogy a DS szerepjátékok sértik a subok szabadságát, önrendelkezését, de ez nem áll meg, ha CNC-ben csinálják. Én viszont az igazi hatalmat tartom jónak, föltéve, hogy az M-ek szeretik a rabszolgáikat. Ugyanakkor nekem az a leggerjesztőbb, ha az "emséim" maguk is pozitíve akarják a kunsztokat. Egy szidásból is lehet becsületsértés, ha a fogadó fél annak érzi, egy nyilvános megszégyenítésből meg hitelrontás. A lelki terror akár halálos is lehet, de még rosszabb, ha hosszú időre pokollá teszi valaki életét, viszont sokszor nagyon nehéz bizonyítani. Az is gyakori, hogy a veszekedő felek kölcsönösen teszik tönkre egymás életét.

Több fétist is szokás a pedofíliába sorolni. Ezek némelyike ártalmatlan, mások nagyon is veszélyesek. Egy szakértő elmondta, hogy az ilyenként kezelt bírósági eseteknek csak kis részében szerepelnek az orvosi értelemben pedofilok, míg a többiben az elkövetők rosszul bántak a gyerekekkel és fiatalokkal kihasználva azok gyöngeségét és befolyásolhatóságát. Én az általam pedofóbnak nevezetteket szoktam ostorozni: ezek azok a tanárok, akik gyűlölik a tanulóikat.   

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr9816582296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 1 Magyar 2021.06.14. 06:31:54

Sajnos a mostani kormányunk és parlamentünk hovatovább azt szeretné elérni, hogy a tanárok azt mondják a szexuális fölvilágosító órákon, hogy a melegség, leszbikusság rosszak, a nemváltás meg pláne. Mivel ők is érzik, hogy a mai fejlett világban ezt nem lehet -- de pl. Tanzániában sokszor meg is ölik a melegeket --, igyekeznek ezt sztaniolba csomagolni. Nem elég, hogy az Alaptörvényünk homo-, transz- és szinglifób, most már az is pedofília lesz, ha bizonyos teljesen normális erotikus viselkedéseket népszerűsítünk a 18 év alatti fiatalok körében. Szerencsére maguk a fiatalok, sőt még az óvodások is vidáman arra kattintanak, hogy elmúltak 18 évesek, ha érdekli őket az adott kép vagy video.
süti beállítások módosítása