Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Senki sem lépheti át a saját árnyékát

2023. április 14. - Zoltán 1 Magyar

Ez alatt most azt értem, hogy hiába látja be valaki, hogy bizonyos szokásai rosszak, akkor sem tud "lejönni róluk". Én önironikusan azt szoktam mondani, hogy éppen úgy mindig igazam van, mint Besenyő Pista bácsinak. Valójában azonban tényleg igazam van az olyan elterjedt gonosz gyakorlatokkal szemben, amiket evvel a viccel illusztrálok:

Dohányzik? Nem. Iszik? Nem. Nőzik? Nem. Akkor mitől tiltsam el?!

Egy másik idevágó vicc szerint a jó dolgok vagy erkölcstelenek, vagy hizlalnak. Különösen az ún. közszemérem háborít föl. De az is nagy baj, hogy amíg a lányokat arra nevelik, hogy ne örüljenek, ha megdugják őket, addig a fiúkat a halálmegvető bátorságra. Elképesztően rossz az a törvény, miszerint már az is bűncselekmény, ha valakinek a számítógépén ill. adathordozóin bizonyos témákba vágó képek vagy video-k vannak. Bármilyen rémtett is legyen azon a video-n, csak a készítését kéne üldözni, azt is csak akkor, ha nem eljátszott a dolog, hanem ténylegesen elkövették. Másfelől az állatkínzást sokkal szigorúbban kéne büntetni, mint most szokás. Ez persze nem vonatkozik a rovarokra. Hívságos módon ezeket se kínozzuk, de pl. a kullancsokat nagyon is helyes lenne teljesen kiirtani. A szúnyogokat nem, mert sok állat él abból, hogy a szúnyoglárvákat eszi, de gyéríteni kell a szúnyogokat.

Az exhibicionizmus, sőt a nyilvános szex és az ún. szexmentes nyilvános kunsztok is a szólásszabadsághoz kéne, hogy tartozzanak, de mind a tételes, mind a szokásjog kegyetlenül üldözi ezeket.

Én már sokat gondolkodtam azon, hogy miért lehet az, hogy a jelek szerint a nők túlnyomó része egészen másként reagálna arra, ha egy M kényszeríteni akarná arra, hogy alázatosan imádja és "ugorjon a füttyentésére", mint amit az idevágó pornón látunk, és ami viszont a nem-mazo slave férfiak álma, hogy velük bánjanak így rosszul. Röviden, miért nincsen hobbi nem-mazo slave nő? Igazából nem tudom, hogy van-e, de én nem hallottam ilyenről, pedig nagyon keresem őket. A nők egy számottevő része esetében viszont azt tartom a fő tényezőnek, hogy őket sajnos alacsony önbizalmúnak és önbecsülésűnek nevelték. Így a játékos alázástól is depisek lesznek, ha igazi hatalom alá kerülnek, és azt is utálják, ha "ugráltatják" őket.

Egy egészen más probléma, hogy miért olyan nehéz valakinek a női partneréből Istennőt csinálni? Gyakran úgy vetődik föl a kérdés, hogy az adott nő nem tud fölnőni ehhez a szerephez. Természetesen nem arról van szó, hogy bármilyen szuperképességet várnánk tőle, de sem buta, sem ronda, sem házsártos nem lehet, de még roskatag sem. Egy másik nehézség az ún. humánus Úrnők. Ezek a sub pasik többségének ideálisak, de egy kisebbségnek, akik közé magam is tartozom, egyáltalán nem felelnek meg.

Én soha életemben nem voltam "mozdonyszerű kúrógép", vagyis akinek sokáig van jó merevedése magömlés nélkül, miközben dug vagy szopat valakit. Most már sajnos ott tartok, hogy egy masztizás is kihívás, és pusztán a képzeletemre hagyatkozva nem is tudom megcsinálni. Így viszont sikerélmény, ha megfelelő tartalmakat nézve mégis viszonylag könnyen megy. Szerencsére a sportolásaimban még jó erőben vagyok.           

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1118102088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása