Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Szuper-korai magömlés

2023. április 21. - Zoltán 1 Magyar

Egyre inkább ebben szenvedek. Ez nem azt jelenti, hogy könnyen lenne magömlésem, hanem hogy a hüllőagyam csak akkor termelteti a megfelelő hormonokat, és vált ki evvel ún. jó merevedést, amikor már közel van a point of no return. Kevésbé jó merevedést kissé hosszabb ideig is fönn lehet tartani, de ez már nehézkessé teszi a dugást, szopatni még viszonylag jól lehet vele.

Szubjektíven úgy érzem, hogy az a baj, hogy nem elég jók a tartalmak, amikhez hozzájutok, legyen az pornó vagy akár olyasmi, ami mások szerint olyan témájú, aminek nincsen erotikus áthallása. Erős a gyanúm azonban, hogy "a hiba az én készülékemben van" abban az értelemben, hogy bármilyen tökéletes tartalmat látnék, sőt még ha részt is vehetnék ilyen kunsztokban, a tudattalanom ebben döntő része akkor is így viselkedne. Persze mivel nem tudom kipróbálni, így ez soha nem fog kiderülni. Arra elégedetten kell emlékeznem, hogy amíg még gumit kellett használnunk, addig ez a probléma nem volt annyira erős, hogy ne tudtam volna normálisan dugni Gabikámat.

A mi fő problémánk az időhöz való nagyon eltérő viszonyunk. Ő mindig "be van havazva", vagyis el van látva föladatokkal, nekem viszont csak az időm kis részét teszi ki, amikor muszáj valamit megcsinálnom, az összes többi időben a túlzott szabadság állapotában vagyok. Ez még arra is vonatkozik, amikor mások alszanak, de én valamiért ébren vagyok.

Olvastam egy szakszerű ismertetést arról a tünetcsoportról, ami különféle nem-ételek evéséből áll. Idesorolták a szarevést is (koprofágia néven), meg a földevést. Ezek engem is érintenek, de nem mint nem-ételek evése, hanem mint viselkedési fétisek, ráadásul nem csak az, amikor én "kandisznóként" ennék és innék ilyesmiket, hanem az is, amikor az "emsé(i)mnek" kell evvel kimutatni az odaadásukat, sőt az a változat is érdekel, amiben én nem is veszek részt, különösen a leszbikus eset. A szarevést a cikkben kockázatosnak mondták. Valójában csak bizonyos kakik megevése árt jelentősen, bizonyos másoké kevésbé vagy akár még használ is, de ettől még mindig lehet, hogy a lelki hatása nem kedvező. Úgy tűnik, hogy az undor legyőzése az egyik fő vonzerő. Ha már nincs tőle (akár az evés-ivástól, akár az etetés-itatástól) a pasinak jó merevedése, vagy még gyönge merevedése sem, akkor bizonyos szempontból értelmét veszti a dolog, de ekkor életbe léphet az, amikor a szolga hálás azért, hogy akadályozzák a merevedését, ami egyébként is az impotensek egyik mentsvára. Mivel sok olyan fontos ügy van, aminek az előremozdításáért a nagy hatalmú emberek sem tehetnek semmit, nekik is ki kell várniuk, így a hívságosan időrabló tevékenységek fölértékelődnek.      

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318107294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása