Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Miért olyan kevés a Gáncs nélküli Lovag?

2023. augusztus 24. - Zoltán 1 Magyar

Már ahogyan ezeket én a '20. dec. 14-i posztomban definiáltam, annak ellenére, hogy sokan szeretnének azok lenni. A válasz az, hogy a tudattalanjuk egy része nem hagyja. Általánosabban elmondható, hogy még a legjobb embereknek is nagyon szarul működik a tudattalanjuk, függetlenül a nemüktől és a fétiseiktől.

Én magamon azt figyeltem meg, hogy hiába fogadom el az eszemmel, hogy az erotikának minden résztvevő számára szórakoztatónak kéne lennie, a gerjedésemhez az az optimális, ha bizonyos résztvevőknek nem csak hogy rossz dolguk van, de még várniuk és unatkozniuk is kell. Mivel attól félek a legjobban, hogy számomra nem lesz minőségi valamely időtöltés, rendkívül meghatónak találom, ha valaki még ezt is vállalja más(ok) kedvéért. De ezen kívül azért is szeretnék igazi hatalmat, mert sajnos az emberek hülyeségük miatt olyan doxákhoz ragaszkodnak, amiket el kéne vetni. Az is nagyon jó lenne, ha mindig a rendelkezésemre állnának többen is, a valóságban viszont az időm jelentős részében csak olyan felemás módon lehetek nem egyedül, hogy én megnézek a TV-ben vagy az interneten valakiket, vagy olvasok róluk, de én nem tudok szólni hozzájuk. Nem találtam olyan netes felületet, ahová érdemes lenne kommentelnem. A Woody Allen által alakított karakter mondta azt az Annie Hall-ban, hogy nem szeretne olyan klubnak a tagja lenni, amelyik fölvenné őt a soraiba. Nekem más a problémám. Az ún. tömegember olyan dolgokat enged meg magának, mint pl. a túlnépesedés és a háborúzás, amiktől nem véletlenül vágynak egyesek akár még arra is, hogy a teljes emberiség minél előbb haljon ki. A marxizmus meg azért vált az értelmiség ópiumává az USA-ban, mert ez az egyetlen olyan irányzat, amely nem csupán alkalmazkodni kíván a részben ellenséges külvilághoz, hanem meg akarja javítani azt jelentősen. Ez nekem is végtelenül vonzó, de ugyanakkor belátom, hogy nem tűnik lehetségesnek. Ezek után meg akarom jósolni, hogy konkrétan mi lesz.

A szociálpszichológia bizonyos mértékig kísérleti tudomány, és az emberi természetről olyan megállapításokat tettek, amik elég hervasztóak. Többek között azt, hogy mindnyájan konformisták vagyunk, és véletleneken múlik, hogy akár különösen idétlen viselkedések is normává válnak. Van egy kevés ember mégis, akik kevésbé konformisták, mint a többiek. Ezek közé a kevésbé konformisták közé tartozom én is.

Mindenképpen arra felé kellene terelgetni a hetero és a bisex lányokat, hogy legalább a férfi partnereik egy részénél gerjedést idézzenek elő, méghozzá minél kevesebb macera árán. Továbbá ha az adott férfi dom, bottom vagy domináns mazo, akkor érdemes megkérdezni, hogy ő mit szeretne, neki "mi jön be". Evvel szemben ha top, sub vagy pláne [nem-mazo slave], akkor a nő kibontakozhat és ráerőltetheti az elképzeléseit. A nem-mazo slave-ekkel nem szabad humánusnak lenni, de mégsem szabad nekik túl nagy ártalmat okozni, különösen lelkileg. Ezeket nem csak lehet, de helyes is porig alázni, viszont ez mégis csupán játék.

Pornón láttam már olyat is, hogy összeöntik a pisijüket és közösen megisszák. Ha nekik ez így jó, gratulálok hozzá, de ez sajnos nem egy switch kunszt, így pl. nekem nem is gerjesztő.

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr1618200175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása