Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Miért akarnak egyes férfiak inkább subok lenni, mint domok, DS-switch-ek vagy egyenrangúak?

2023. szeptember 26. - Zoltán 1 Magyar

Kezdjük a klasszikus 2 fős hetero fölállással. Az a perdöntő, hogy mennyire impotens az illető. Ha semennyire, akkor még mindig nézni kell, hogy mikre gerjed. Még ha jobban is gerjedne arra, ha ő gyapálhatná a női partnerét, akkor is logikus, hogy sokkal könnyebb olyan kunsztokra rávenni egy nőt, amik neki nem fájdalmasak, unalmasak vagy idegesítőek, azt pedig minden ember imádja, ha úgy dicsérik vagy adnak neki igazat, ami őszintének tűnik. Ennek megfelelően pl. az egyenrangúságnál azért jobb, ha már előre igazat adsz az Úrnődnek, pláne Istennődnek minden kérdésben, mert így Ő boldog lesz és szívesen fog veled foglalkozni. Két okból lehet evvel probléma. Az egyik, ha Úrnőd rossz dolgokat akar (persze ki dönti el, vagy honnan tudjuk, hogy egy adott program rossz lesz-e), a másik az ún. humánus Úrnők, de ezek a többségnek optimálisak, csak egy kisebbségnek nem felelnek meg. Persze lehet olyan is, hogy a partnered nem vállalja sem az istennő, sem az úrnő szerepét. Ekkor még mindig játszhattok akár DS-mentes SM-et, vagy azt, amikor éppen a közreműködő a szolga, és nem az alany. Ha te vagy ez a szolga, akkor a partnerednek nem kell Úrnődnek lennie, sőt mondhatja azt, hogy ő is szolgál téged, akár alázatosan, te meg mondhatod, hogy az Ura vagy, csak éppen olyasmiket kell vele csinálnod, amiktől egyrészt csillog a szeme, másrészt, ha kreatív típus, akkor amiket ő talált ki. Persze ma már a legtöbben a filmekből szedik, hogy egyáltalán miket lehetne csinálni, és csak kevesen a regényekből, viszont a szüleinktől és más ismerősöktől továbbra is ellessük ezeket. Mindenesetre ekkor nem sub vagy, hanem top, ill. bizonyos esetekben akár domnak is lehet nevezni, ha ez a partnerednek bejön.

Vegyük most a másik végletet a 2 fős hetero fölállással szemben, ahol egyrészt több résztvevő van, mondjuk 5, másrészt rajtad kívül mondjuk van 2 pasi és 2 nőci, és mindannyian pánszexuálisok vagytok. Mivel ezek kreatív emberek, így első közelítésben nem sok mindenben fogtok egyetérteni, de mégis elképzelhető, hogy megfelelő tárgyalások után egy nagyon jó együttlét süljön ki ebből. Ha téged csak gyapálni fognak úgy, hogy a merevedésedet is akadályozzák, az szerintem csak akkor lehet kielégítő a számodra, ha eleve impotens vagy, de te tudod, ha bizonyos partnerektől ezt kéred, míg egy másik társaságban vidáman dugsz vagy szopatsz valakiket, vagy éppen egy 2 személyes együttlétben, avval sincs probléma, csak a birtoklási vágyban szenvedő partnerek nézik ezt rossz szemmel.

Ha már merevedési zavara van az embernek (egy bizonyos kor fölött minden férfinak van), de bizonyos élményektől mégis könnyen van magömlése, akkor az a kérdés, hogy hozzá tud-e jutni ezekhez az élményekhez. Lehetne persze a magömlést félretéve főleg merevedésre törekedni is, vagy evvel sem törődve közvetlenül adrenalint, endorfinokat, dopamint, tesztoszteront, stb. termeltetni a megfelelő mirigyekkel, prolaktinból meg jó keveset, de erre is valamilyen élményekkel tudod csak rávenni a tudattalanod ellenséges vagy simán idióta részeit. Azok a szerencsések, akiknek elég filmen látni a vonatkozó kunsztokat, és közben lehetnek egyedül. Annak, hogy senki sem akar a számba hugyozni és szarni, tkp. örülnöm kéne, annál is inkább, mert ha a saját pisimet iszom, attól hasmenésem szokott lenni. Sajnos azonban a tudattalanom egy része még sincs megelégedve. Neuralgikus pont az, hogy nem részesülhetek abban a "kezelésben", hogy kalodába kéne engem csukni, aztán először sjambokkal kéne néhány jó nagyot a seggemre ütni, azután bullwhippel véresre verni, majd a kalodából kiengedve én négykézlábra állnék és szétrúgnák a valagamat. Sajnos egy filmben, amiben Robert de Niro is játszott, azt értették az alatt, hogy "ezeknek majd szétrúgjuk a seggét", hogy lekaszabolják őket géppisztollyal. Általában is axiómának veszik, hogy -- átvitt értelemben -- mindenki védi a hátsóját. Ugyanez konkrét értelemben az SM, sőt a bdsm halála lenne. Persze a fönti "kezelést" könnyen megkaphatnám pénzért, de engem az érdekelne, ha én kapom a pénzt.

Nekem most az a pillanatnyi problémám, hogy rendkívül elterjedt a királydinnye nevű gyom mindenfelé. Már a lakásban is találtam. Ez pedig, ha a termésére ráhajtunk biciklivel, defektet okoz. Tegnap és ma is ki kellett javítanom egy ilyet, és egyik esetben sem volt várható, hogy azon az útvonalon ez előforduljon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr6318222401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása