Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sok téma

sok téma

Kink shaming

2023. december 04. - Zoltán 1 Magyar

Ez jelenleg tiltott a kinky körökben, és ez tkp. a political correctness része. Én az egész PC-t elvetem, és különösen támogatom bizonyos, szerintem rossz kink-ek kicsúfolását. Viszont a nekem tetsző kunsztok esetében elvárnám, hogy ne csak eltűrjék azokat még nyilvános formában is, de éppenséggel ünnepeljék ugyanúgy, mint a népszerű színészek és zenészek produkcióit. Sajnos ettől messze vagyunk és várhatóan leszünk is még évszázadok múlva is, ha ugyan előbb ki nem halnak az utódaink.

A kulcs kérdés az, hogy mitől kell rossznak tartanod egy kunsztot még akkor is, ha neked "bejön". Ha nem jön be, ami nem csak azt jelentheti, hogy nem gerjedsz rá, hanem általánosabban azt is, hogy vagy ellenérzésed van vele szemben, vagy hidegen hagy, vagy unod, akkor azt kell mérlegelni, hogy a partnereid vagy éppen a nézők öröme megéri-e ezt az áldozatvállalásodat. De vegyük most azt az esetet, ha férfi vagy, gerjednél az adott kunsztra, és a partnereid is jól szórakoznának, de mégsem tudod elérni, hogy egyáltalán találkozzanak veled az adott szerepek eljátszására alkalmas személyek. Ekkor az, ha senki sem csúfolna a kink-ed miatt, sovány vigasz lenne.

Én élesen ellenzem és ki is csúfolom a magassarkú cipőt és csizmát is, a latex-et, a fóliázást, bármilyen tetkót és piercing-et, még a fülbevalót is. Ugyanakkor számomra rokonszenves nők is hordanak ilyesmit, még a lányom is. Ellenzek minden szőrtelenítést is, de még Gabikám is borotválja magának a hónalját.

Ravaszabb esete az általam ellenzett kunsztnak, amikor a pasi hagyja magát mondjuk tökön rúgni, miközben nincs megkötözve. A tematikus pornóban éppen ez terjedt el nagyon. Nekem az lenne a lényeg rokon témában, hogy kalodában legyek, még távtartó is legyen a bokáimon, és akkor hátulról rúgják szét az előbb már nádpálcával véresre vert pöcsömet és herezacskómat. Viszont több más CBT, amik a pornón szintén gyakoriak, egyáltalán nem tetszik. Attól pedig, hogy én kínozzak mazo pasikat bármilyen módon, elzárkózom. De nagyon is jónak tartom, ha más férfi vállalkozik erre. Ez még úgy is elképzelhető bizonyos kunsztokkal, hogy a közreműködő férfiak hetero-k, viszont az alanyoknak, ha férfiak, legalább bisex-eknek kell lenniük, de tisztább, ha simán melegek. Nővé operált férfit, ha még nem-mazo slave is, viszont nagyon szívesen kínoznék és "ugráltatnék" az én eszem szerint, akár többet is egyszerre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgyz.blog.hu/api/trackback/id/tr5318273275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása